2777
2789
اخی چرا انقدر اختلاف سنی اخه؟ببخشید البته قصد جسارت ندارم،تعجب کردم،همین که با هم خوبید عاایهرشته هی ...

زر میزنه اگ من دستم تو جیب خودم باشه میتونم ب مامانم کمک کنم اینقد غصشو نخورم 

من اگ شرایط ادامه تحصیل داشتم ازدواج نمیکردم پشتکار نداشتم هزینه ها هم خیلی سنگینه مخصوصا رشته طراحی دوخت ک باید همه چی بخریم الانم میتونم یه چیزایی بدوزم 

شورتک برا پسرم میدوزم 😂😂 

آره اختلاف سنی زیاده 🥲 چی بگم والا دیگه قسمت بود 

اخی چرا انقدر اختلاف سنی اخه؟ببخشید البته قصد جسارت ندارم،تعجب کردم،همین که با هم خوبید عاایهرشته هی ...

آره وضعش خوبه خیلی کار میکنه آخه همیشه کاری بود یه روز تو خونه بمونه دیوونه میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زر میزنه اگ من دستم تو جیب خودم باشه میتونم ب مامانم کمک کنم اینقد غصشو نخورم من اگ شرایط ادامه تحصی ...

ای ننه گوگولی

توی دبیرستان طراحی دوخت بوده رشتت؟

خب میگی وضعش خوبه برو ازاد ثبت نام کن،دیگه هزینه های وسایل و اینا هم که میلیاردی نیست

یبار وسیله میخری دیکه تا مدت ها داری و بعدا باید پارچه بخری،پارچه هم از جنسای معمولی شروع میکنی

با دانشگاه رفتنم مشکل داره یا مسئلش کار کردنه؟

حالا الانم تا شما راه بیوفتی زمان میبره😂زارت روز اول که ۵۰ میلیون نمیاد به حسابت😂

ای ننه گوگولیتوی دبیرستان طراحی دوخت بوده رشتت؟خب میگی وضعش خوبه برو ازاد ثبت نام کن،دیگه هزینه های ...

اره رشتم همین بود خیلی حال میداد 

کارم خیلی خوب بود چرخ خیاطی هم دارم 

نه کلا نمیزاره برم