2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیروز سرزده اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 44 پست
مهم نیست ...بزار رفت و آمد نکنن ..شرشون کمتر ...دنبال دردسر میگردی ؟؟ تو هم از این به بعد کسی سرزده ...

قبلش ب شوهرم زنگ زده بودن شوهرم گفته بود یچه من ۵ماهه دنیااومده لازم نیس بیای من دیگه شمارونمشیخام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلش ب شوهرم زنگ زده بودن شوهرم گفته بود یچه من ۵ماهه دنیااومده لازم نیس بیای من دیگه شمارونمشیخام.. ...

افرین بشوهرت عین شوهر خودمه پشتته حالا که اینقدر آقاست مادرشه و مهمونته بهش احترام بزار و پذیرایی کن و وضعیتت توضیح بده که حال جسمیت خوب نیست همش تو اتاق استراحت کن

خداروشکر واست رحمت بوده این یک هفته تشریف داره

کاش همه چیشون اینحوری بود

ولی خداروشکر زیاد نموند

ینی دخترش نزاشت بمونه خونمم نیومد هر ده دقیقه زنک میزد که بیا شوهرشو فرستاد بیاد ببرتش

قبلش ب شوهرم زنگ زده بودن شوهرم گفته بود یچه من ۵ماهه دنیااومده لازم نیس بیای من دیگه شمارونمشیخام.. ...

خوب گفته 

چه مادر بدجنسی چطور دلش میاد چقد بی ذوقه مگه چندتا نوه داره اینطور می‌کنه 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مثلا اونجا ک گفت اومدم برم دکترخوب بود میگفتی ی نوه هم خدا بهتون داده فلانی ( شوهرت) گفت بخاطر دیدن ...

از در ک اومد گفتم بچه من ۵ماهشه دیدن نداره دیگه 

اینا یجورین هرچی بیشتر گلگی میکنی بیشتر اذیت میکنن

دیگه الان عهد دقیانوس نیست که تلفن نباشه کاش یه زنگ میزد اطلاع میداد منم خیلی بدم میاد یهو بدون زنگ ...

زنگ زده شوهرم گفته حق نداری بیای دیگه من شمارو ندارم خانوادم از شما مهمترن 

اینم پاشده سرزده اومده 

همه بی احترامی بهمون میکنن ولی خوشم میاد اینجوری رو داره

خوب اینجا رو باید احتمالش میدادی که میاد ...ولی در کل میگن وارد خونه یا ماشین کسی شدی اگر دیدی مرتبه نشونه ی آرامش و نظم ذهنی که داره ..من همیشه خونه رو مرتب میکنم به خاطر اعتبار شخصی خودم ..که مدیر خوبی برای زندگی ام ..حتی اگر حال نداشته باشم ..شوهر از همه نامحرم تره ...وقتی مرتب باشیم یه حساب دیگه میکنن ..قدرت اقتدار 

واقعا ۵ماه نوه شو‌ندیده؟من دوماه زایمان کردن مادرشوهرم هررروز‌میگه با عکس‌بده یا تصویری بگیر دلم تنگ ...

ن چون من بچه دومم دختره این سکته کرد حالا ن پسرشم خونه راش میده کشته مرده پسرم هست 

کاش همه چیشون اینحوری بودولی خداروشکر زیاد نموندینی دخترش نزاشت بمونه خونمم نیومد هر ده دقیقه زنک می ...

کاش اینم نمیومد من هم بدن درد دارم هم تپش قلب اصلا حال مهمون داری ندارم بچه هامم دوتاشون کوچیکن