2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیروز سرزده اومد خونمون

1282 بازدید | 44 پست

بداز ۵ماه اومده دیدن بچم ک بدنیا اومده 

تاحالا خونه جاریم بوده دیروز سرزده اومد بماند خونه ترکیده بود خودمم برا اولین بار پریود شدم بداز زایمان بشدت بدن درد وبی حالی دارم 

اصلا حوصلشوندارم

میدونم الانم میگه چقد کثیف وشلخته س😒

خبرمرگت این ۵ماهو نیومدی بقیه شم نمیومدی زالو 

حالا نمیگه واسه دیدن بچت اومدم میگه ادمدم برم دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم نیست ...بزار رفت و آمد نکنن ..شرشون کمتر ...دنبال دردسر میگردی ؟؟ تو هم از این به بعد  کسی سرزده زنگ زد .در و باز نکن.بگو رفته بودی دوش بگیری ...من از توی آیفن نگاه میکنم ..سرزده در باز نمیکنم ..تا یاد بگیرن هماهنگ کنن...

اشكال نداره مهمون حبيب خداست،حديث داريم مهمون درد و ناراحتى شما رو از بين ميبره ،انشالله بدن درد و بى حاليت خوب ميشه  

روز خودت رو به خاطر اون خراب نكن ،انرژى منفى رو بريز دور 

و شاد باش 🌹

مادر شوهر منم از شهرستان اومد تهران مثلا اومد خونه ما

ولی در اصل چون تا حالا نیومده بود فقط اومد خونه رو ببینه بعد دو ساعت دخترش اومد به بهونه بچه هاش بردش که بچه ها می‌خوان ببیننش بعدم دیگه نیومد وسایلشم برادر شوهرم اومد برد😂😂💔💔