2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 218 پست

چرا باید جشن و شادی جمع بشه؟؟؟ اونم جشن دیرینه ایرانیان 

شما دلت غم زده هس خب ما چه کنیم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم از مهو.نی رفتنم بهم میخوره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
والا یلدا این‌نیست بریم خونه بزرگترها بخوریم هرکس یک خوراکی یک غذا دستش بگیره ببره دور هم جمع بشیم م ...

مادرشوهرم اصلا آجیل نمیذاره تو خونه لبو و باقلا میپزه با تخمه واینا  پشمک معمولیو شام هم ک هرهفته میریم 

هرکیم هرچی اضافی خواست رفتنی میگیره دستش میبره  یدونه مورد گرون قیمتش هندونه اس 

البته الان یک شام معمولی هم بریم  یک ملیون کمتر ک نمیشع

مگه میشه بچه دلش میخواد تومدرسه انقدر یلدا یلدا میکنن میتونی نخری براش

خب دو کیلو نخر 

آجیل مخلوط گذاشتن برو تیم کیلو بخر با یه هندونه ، اگه خودت تابستون میوه خشک درست کردی اونم بذار و یه کیک درست کن و تمام 

عزیزم باید وضعیت اقتصادی رو درست کنن چون یلدا فرهنگ ماعه 

الا یلدا و جسن ها جمع شه گرونی و اینا تموم میشهه  همه چی اوکی میشه؟

باید از ریشه مشکلات  رو درستش کرد نه اینکه دنبال بهونه باشیم

شما ساده تر بزگرا کن جوری که در حد توانت باشه هدف اصلی دورهم بودن و شاد بودنه

علاوه بر گرونیش من از وقتی ازدواج کردم از یلدا و عید و سیزده بدر و کلا مراسمات اینچنینی متنفرم چون همش باعث دعوا و ناراحتی بین من و همسرم  میشه..انگار من از زیر بته اومدم مادرشوهرم توقع داره تو همه مراسمات دورهمی من و همسرم فقط و فقط تو جمع اونا باشیم حالا کاش تو جمعشون خوش می‌گذشت به خدا عیب عذابه برام .یه مشت خودشیفته مغرور منم منم کن  رو باید تحمل کنم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

ما امسال پول نداریم حتی یک کیلو گوشت بخریم برا یلدا ... برامم مهم نیست اصلا ، یلدا ی شبه مثل باقی شبا 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خب جشن با خانواده و فک و فامیل جز چشم و هم چشمیو حسادت چیزی نداره ک

بخدا همین جشن هاس که مردم رو دور هم جمع میکنه 

اون چشم تو هم چشمی هم بستگی به خود افراد داره ما مثلا در حد توانمون انجام مدیدیم و هیچ وقتم عکسمونو جایی شیر نمیکنیم اینجوری بهتره