2777
2789
عنوان

تا حالا کسی از پزشک شکایت کرده

59 بازدید | 13 پست

بنظرتون اصلا نتیجه داره؟! 

فکر میکنم هیچ نتیجه ای نداره 

چون هیچ وفت پشت همکارشون رو خالی نمیکنن 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا این فکرو نکندادگاه این جوری نیستپزشکای پزشکی قانونی قسم خوردن و دروغ نمیگن

کسی رو دیدین ک نتیجه گرفته باشه 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
خیلی خیلی دوندگی و اعصاب خوردی داره و آخرشم به نفع پزشک رای میدن

اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم و آیا اصلا توان رو در رو شدن با اون عوضی رو دارم یا نه 

بستگی داره قصور در چه حد باشه

نمیدونم نمیدونم چیکار کرده 

فقط بهم میگفت من بیمار جووون دارم ک مهمه. ن بابای پیر تو😭

چی بوده مشکل؟جراحی داشتی؟

نه

بهم میگفت من چیکار باید پیر تو دارم همین ک هست 

نهبهم میگفت من چیکار باید پیر تو دارم همین ک هست

متوجه نشدم دقیق بد تایپ کردی ولی اگر در حد حرف بوده که کلا شکایت رو سرت بیرون کن بیشتر اذیت میشی

آدمای بی ادب و سنگدل توی همه ی صنفا هستن متاسفانه💔

متوجه نشدم دقیق بد تایپ کردی ولی اگر در حد حرف بوده که کلا شکایت رو سرت بیرون کن بیشتر اذیت میشیآدما ...

دلم داره میترکه از حرفاش 

بابام مرد😭