2777
2789
عنوان

چرا اینجوری هستید

83 بازدید | 8 پست

تا بحث معلم ها میشه همه سینه سپر میکنن اره معلم ها مفت خورن ، معلم ها فلانن ، معلم ها بهمانن . همین معلم ها سواد نوشتن بهتون یاد دادن 

معلم بد داریم معلم خوب هم داریم چرا همه رو به یه چوب میزنید ؟ 

همه کسایی که کارمند اداره هستن پاک و منزه شدن ؟ مغازه دار ها و صدتا شغل دیگه همه شون از صبح تا شب کار میکنن؟ فرار مالیاتی نمیکنن؟ 

معلم با چهل تا دانش آموز با صدتا اخلاق متفاوت و صدتا خانواده هرروز باید سر و کله بزنه بعد میشه مفت خور؟

انصاف ندارید ؟ 

چرا انقدر از معلم ها فشار می‌خورید ؟ نمی‌دونید همین معلم ها شغلشون چه جایگاهی داره؟ 

حقوقشون رو می‌دونید چنده ؟ با ده پونزده تومن زندگی میگذره ؟ 

مسخره میکنید فحش میدید بهشون تاره دو قورت و نیم تون هم باقیه ؟ 

یه ذره درک ندارید 

روی صحبتم با همه نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک دیگه ام گفتم 

نه فقط معلم همه شغل ها

معلما پول مفت میگیرن

پرستارا کارشون خوب نیست همش شیفتن 

پزشکا اخرش بعد این همه درس بیکارن 

بانکیا خیلی مزایای اضافی دارن 

مردم تا وقتی یکیو بدبخت تر از خودشون نبینن اروم نمیگیرن

‏نظر 

همه زورشون از این میاد میگن ۳ ماه تابستون تعطیله.پنج شنبه جمعه تعطیله مناسبتا تعطیله.

همین تعطیلیه داغشون کرده😐

کسی نمیگه معلم بیچاره ادم اهنی که نیست روغن بریزی کار کنه خب ادمه دیگه.

متاسفانه درک و شعور ندارن

شاید معلمای قدیمی اره ولی جدیدیا بنظرم بدبخترینن با این بچه های تخس و بی ادب و خانواده هایی مدام جلوی دم مدرسه معترضن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب با این رفتارت بدتر ابرو صنف تون رو بردی

شما چهارتا وب سایت بخونی میبینی چقدر از پیشرفتشون مدیون معلم هاست ، چقدر روانشناس فقط روی شناخت بچه ها و آموزش صحیح کار کردن ، این درست نیست که مدام به معلم ها توهین کنیم ، منظورم از شعور این بود ، تلاش برای ثابت کردن اهمیت جایگاه معلم ها