اتفاقا توی تصمیم هام چابهار هم بود که با گفته شما مسمم تر شدم 😅❤️ یه عادتی که دارم متاسفانه من تا ...
بسیار خوش بگذره عزیزم
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نفهمیدم چه ایرادی داره ادم از کسانی که سفر به اون نقاط را رفتن سوال کنه؟چقدر نظرات عجیبی دیدم
مهشید دیدی؟
توی امضام نوشته بودم میشه تگم نکنید ؟ عد کسانی مثل همین استارتر عزیز امضا رو میخوندن و تگ نمیکردن در حالی که خب میتونم از رو تجربه کمک کنم
بعد کسانی که تگ میکردن کیا بودن؟ امثال سوسانو و سوسیالیسم
دیدم اینجوری نمیشه کلا امضا رو برداشتم😀😀😀😀
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
مهشید دیدی؟توی امضام نوشته بودم میشه تگم نکنید ؟ عد کسانی مثل همین استارتر عزیز امضا رو میخوندن و تگ ...
دقیقا😁
ودی عجیب بود
من میدونم حسادت و تنگ نظری زیاده...ولی این نددی که یه نفری یکی را صدا بزنه و ما طرف حسابش نباشیم و به مبحث ورود کنیم عجیبه...
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
بله عزیزم من فقط یه نظر خواستم متاسفانه به ترنج خانوم بخاطر سواد و اطلاعات عمومی بالاشون حسودی میکنن
👌👌
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان