2777
2789
عنوان

کاربر اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 50 پست

هروقت گفتن شور یه چیزی رو در نیاریم واسه همین وقتا بوده

دیگه طرف میخواد آبم بخوره یکیو ندیده نشناخته تگ میکنه 

من از سال ۹۶ تو سایتم این خانمو که خیلیم محترم و فرهیخته س نمی شناختم تا چندوقت پیش

هی میگفتم خدایا این خانم چیکاره س مگه واسه بچه داری و خونه خریدن و عروسی رفتن و آرایش کردن و شوهرداری و مسافرت و کل امورات فردی و خانوادگی تگش میکنن 

خونتون کجاست؟

چیکار به خونه ما داری؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا به خدا بعضی ها چقدر بهشون برخورده

همییین

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فقط میدونم که دوست نداره جایی تگ بشه....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منظورم امضات بود انقدر قشنگ توصیفش کردی.

آهان ببخشید من معذرت میخوام گلم🌹 آخه یه بار یکی گفت خونتون کجاست گفتم چطور مگه گفت آخه انگار از جنگل اومدی! اونم بیخود و بی جهت....این آهنگ از مرجان فرساده گوش کردین اهنگاشو؟ خیلی قشنگن

سلام

روزت بخیر عزیزم

میبینم که دوستان کلا حساس هستند

ببین من خودم ترکیه و استانبول فعلا نمی‌رم 

از سال ۹۹ هم تفریحی نرفتم از بس گرون شده 

با همون هزینه میتونی کشورهای دیگه یا شهرهای بیشتری توی ایران بری 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلامروزت بخیر عزیزممیبینم که دوستان کلا حساس هستندببین من خودم ترکیه و استانبول فعلا نمی‌رم از سال ۹ ...

عزیزم بسیار من شرمنده شما شدم با این نظرات کاربرای دیگه 

شما خودتون چه کشور های دیگه رو پیشنهاد میکنید حقیقتا بودجه زیادی ندارم که بتونم کشور های خیلی گرون رو برم 

عزیزم بسیار من شرمنده شما شدم با این نظرات کاربرای دیگه شما خودتون چه کشور های دیگه رو پیشنهاد میکنی ...

نفرمایید

چند روز وقت داری

چقدر هزینه سفر 

هدف سفر خرید هست یا خرید برات مهم نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه عزیزم خواهش میکنم.گوش نکردم اما حتما گوش میکنم ممنون😍❤️❤️❤️

بازم عذر میخوام گلم🌹🌹🌹🌹اینجا واقعا بعضی ها اعصاب برای آدم نمیزارند، آره حتما گوش کنید مخصوصا وقتی ناراحتین خدایی نکرده 🥰😘😘😘😘😘

نفرماییدچند روز وقت داریچقدر هزینه سفر هدف سفر خرید هست یا خرید برات مهم نیست

۴ روز  

حدود ۵۰.۶۰ میلیون که تنها هم میخواستم برم 

بله خرید رو خیلی دوست دارم یکی از دلایل سفرم همینه ولی دوست دارم جاذبه گردشگری هم داشته باشه ولی خب خرید برام مهم تره😅

۴ روز حدود ۵۰.۶۰ میلیون که تنها هم میخواستم برم بله خرید رو خیلی دوست دارم یکی از دلایل سفرم همینه ...

برو چابهار دورت بگردم

هم زیباست

هم برای خرید عالیه

یا برو قشم

حیفه وقتی خرید دوست داری هزینه بدی برای خارج رفتن توی تورم الان

نفهمیدم چه ایرادی داره ادم از کسانی که سفر به اون نقاط را رفتن سوال کنه؟

چقدر  نظرات عجیبی دیدم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان