2777
2789
عنوان

بیاید کار واجب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 19 پست
شوهرمم خو میگه اگه به اونا بگی میتونی لری بیرون‌نگی نمیتونی میگه مامانم از زن همسایه شنیده تو رفتی ب ...

چند وقته ازدواج کردین ، احتمالا مادر شوهرت این وسط زنگ زده به شوهرت که آره رفته بیرون نگفته و همسایه اومده گفته اونم ناراحت شده زنگ زده به شما خیلی محترمانه و با ملایمت با شوهرت صحبت کن ولی در مقابلش جبهه نگیر که بدتر بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به همسرم گفتم بازم شوهرم زنگ زده میگه باید به اونا هم‌میگفتی میگه مامانم باید از همسایه بشنوه تو ...

شاید ایشون خرید داشتن خواستن بیان وقتی میدونی حساسه یه تک پا میگفتی جای دوری نمیرفت الان این خوبه اعصاب خرابی؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
چند وقته ازدواج کردین ، احتمالا مادر شوهرت این وسط زنگ زده به شوهرت که آره رفته بیرون نگفته و همسایه ...

کلا ۲ ماه 

ارع من که اومدم بیرون سریع زنگ زد شوهرم 

منم الان با. شوهرم شده دعوام میگه از این به بعد باید به خانواده من بگی کجا میری اگه نگی نباید بری

شاید ایشون خرید داشتن خواستن بیان وقتی میدونی حساسه یه تک پا میگفتی جای دوری نمیرفت الان این خوبه اع ...

نه خرید چی 

بعدش من هر دفعهیخوام بیام بیرون نمیشه برم در خونه اینا بگم دارم میرم بیرون 

اینا توقع دارن من‌برم‌ مغازه هم خبر بدم نمیشه اینجوری خو بخدا الان تو فامیلا ما هیچکدوم از مادر شوهرا از عروساشون خبر ندارن من ار اون موقع که عروسی کردم یه بار بخدا تا سر کوچه هم نرفتم حالا بعضی وقتا با آژانس میام‌خونه مامانم اینا