2777
2789
عنوان

بیاید کار واجب دارم

99 بازدید | 19 پست

بچه من و مادر شوهرم تو یه ساختمونیم بعد یه سوال من هر جا برم باید برم به اونا هم بگم؟؟؟.

با مامانم اومدیم بیرون خرید حالا شوهرم زنگ زده میگه چرا به مامانم خبر ندادی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی با مادرشوهر اینا همین سختی ها رو داره 

نه نباید خبر بدی

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اگه به همسرت نگفتی میتونستی رفتنی اطلاع بدی من میرم بیرون اگه همسرم اومد بهشون بگید ...اگه هم از شوهرت اجازه گرفتی به همسرت بگو چون به تو گفتم لازم نبود به کس دیگه ای بگم....اگه مادر شوهرتم قصد خرید داشته میخواسته باهاتون بیاد هم یه تعارف راه دوری نمیرفت

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

نه چه دلیلی داره بگی. خودت رو ملزم نکن به خبر دادن. 

من به شخصه بخوام بیرون برم به شوهرم مسیج میدم که فقط بدونه کجام. از ترس دزد و ماشین و این چیزا بهش خبر میدم. 

حالا شما هم اگر دیدی خیلی شوهرت گیره بگو به خودت میگم. اصلا زیر بار خبر دادن به مادرشوهر نرو. 

نه فقط به شوهرت بگو اگه به ننش بگی تا آخر عمرت باید جواب پس بدی

شوهرم میگه از این به بعد خواسی جای بری اگه به اونا گفتی میتونی بری اگه نگی هیجا نمیتونی بری 

منم گفتم به من گفتن فقط باید به شوهر جواب پس داد میگف نه من دارم میگم دیگ

شوهرم میگه از این به بعد خواسی جای بری اگه به اونا گفتی میتونی بری اگه نگی هیجا نمیتونی بری منم گفتم ...

چه بچه نننه ایشششششش 

رو نده 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

این ها رو کی باب می‌کنه زن داداشم 15ساله طبقه بالا خونه ما میشینن دلیلی نداره هر جا می‌ره خبر بده 

به شوهرت با زبون خوش بگو دلیلی نداره مادر شوهرت با هر کس دیگه ای بدونه که کجا میری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
اگه به همسرت نگفتی میتونستی رفتنی اطلاع بدی من میرم بیرون اگه همسرم اومد بهشون بگید ...اگه هم از شوه ...

من به همسرم گفتم بازم شوهرم زنگ زده میگه باید به اونا هم‌میگفتی میگه مامانم باید از همسایه بشنوه تو رفتی بیرون 

این ها رو کی باب می‌کنه زن داداشم 15ساله طبقه بالا خونه ما میشینن دلیلی نداره هر جا می‌ره خبر بده به ...

شوهرمم خو میگه اگه به اونا بگی میتونی لری بیرون‌نگی نمیتونی میگه مامانم از زن همسایه شنیده تو رفتی بیرون 

خدایی یعنی چی من نمیدونستم هر کی شوهر میکنه باید به خانواده همسر هم دقیق بگه برای چخ کاری میزنه بیرون