2777
2789

خواستگار دوستمه از بچگی توی دعوا بزرگ شده و مقصر پدرش بوده اما مامان دوستم مخالفه میگه از بچگی توی دعوا بزرگ شده حتما خیلی آسیب روحی دیده ولی دوستم دودله شما قبول میکنین؟

من بودم اره

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره برن مشاوره،خیلی از بچه های طلاق خیلی خوبن و یه سریهاشون هم متاسفانه همون رفتار پدر و مادرشون رو ادامه میدن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من خودم توی دعوا بزرگ شدم ولی خب طلاق نه

اما این دعوا ها باعث شده خودم خیلیییی آروم باشم مقابل شوهرم طوری که اصلااا اجازه نمیدم تو خونمون صدامون از.رو عصبانیت بلند شه اگه عصبانی هم بشسم بخاطر اینکه نمیخوام اون دعواها تکرار بشه فوری جو رو اروم میکنم

میخوام بگم همه یجور نیستن واقعا 

بله کلی اسیب دیده

ببین اگه قرار به اینچیزا باشه همه‌ی ما توی زندگیمون مشکلاتی چه بسا بزرگتر داشتیم پس کلا باید قید ازدواج و زندگی مشترک رو میزدیم؟!

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من نه 

چون بعدا تو هر جنبه زندگی اثرات  سخت بچگیش بروز میده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ببین اگه قرار به اینچیزا باشه همه‌ی ما توی زندگیمون مشکلاتی چه بسا بزرگتر داشتیم پس کلا باید قید ازد ...

حالا شما دوست داری باور نکن

ولی بچه ای ک وسط دعوا بزرگ شده باشه روانش کلا اسیب دیده

همسایه جاریم اینا هستیم

با وجود ی بچه ۴ ساله دائم دعوا بحث دارن اونم نه عادی ها با داد و فحش و کتک

بچشون شده مثل خودشون فحاش و پرخاشگر

بر عکس برادر شوهر دیگم زندگیه خوبی دارن بچه های موفق و خیلی باادبی داره

پس خانواده خیلی تاثیر گذاره اونم ۷ سال اول