2777
2789
نه بابا ۲۰ کجا بود با ۱۵ سال سابقه هنوز ۱۷ تومن میگیره

این خوبه با ۲۹ سابقه ۱۸ میگیره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

میرفتی معلم میشدی.۹ ماه از سال با ۳۰ تا بچه هر کدوم با یک تربیت ،سرو کله میزنن .علاوه بر این باید به ۳۰ تا مادر هم جوابگو باشه .من حاضر نیستم یک روز هم معلم باشم .مخصوصا ابتدایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من با مدرک لیسانس ۱۵ سال توی روستای دورافتاده تدریس میکرده اونم دهه ۶۰ بدون امکانات

احتمالا مدرکش دیپلم بوده بعدتو دهه ۷۰ بهشون گفتن اگه لیسانس بگیرین جابجاتون میکنیم اوناهم نهضتیای دهه۶۰بودن میتونی از خوده مامانت دقیقترشو بپرسی چون دختر خاله و دختر داییم اونجوری بودن

چقدررررر معلما شمارو میسوزونننوش جونشووووناخ چقدر میسوزیدددد اخیشششش

بخدا که من معلم نیستم 

ولی نمیدونم چرا انقدر نی نی سایتیا به معلما حسودیشون میشه

خب بجا اینکه بشینید خونه درس میخوندید شمام معلم میشدید

بیشتر کساییم که مشکل دارن با معلما خانما خانه دارن 🙂😂

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
چرا اتفاقا دوسال پیش کل نهضتی ها رو رسمی کرد مرحوم ابراهیم رئیسی یه فراخوان زدن براشون

خبر از سختی های نهضتی ها ندارید . باید برن تک تک در خونه ها رو بزنن تا بی سواد پیدا کنن بعد یه مبحث ریاضی که برای بچه ها 5 بار نهایت توضیح بدی یاد می گیره اما برای زن 45 ساله باید همون مسئله رو 20 بار توضیح بده . درضمن از هیچ حقوق ماهانه  و بیمه ای هم خبری نیست . بماند که در هر دو مورد هم غیر دولتی هم نهضت  عزت نفس معلم رو می گیرن 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
این خوبه با ۲۹ سابقه ۱۸ میگیره

آره 

فکرمیکنن معلم شدن گل و بلبله 

هر زنگ سر کلاس نبودن با ۳۰ تا دانش آموز که ۲۰ تاشونم تنبل و تخس و بی ادبن سر و کله بزنن بعد بفهمن ۱۵ تومن چیزی نیست واقعاً

معلم که همشون 20نیستن 

کمتر هم هستن 

ولی من بچه کلاس اولی دارم میگم تازه بیشتر هم حقشون هست بنده خدا ها خیلی دارن زحمت میکشند چه از اعصاب و فک و پا و کمر چه از زندگیشون زدن که بچه های ما با سواد بشن  پس  بیشتر از این حرفا حقشونه

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰
همین نی نی سایت اکثرا شنیدم میگن بیست میگیرن

مادرم معلمه با بیست و پنج سال سابقه ۱۲ میگیره 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

احتمالا مدرکش دیپلم بوده بعدتو دهه ۷۰ بهشون گفتن اگه لیسانس بگیرین جابجاتون میکنیم اوناهم نهضتیای ده ...

نه همون دهه ۶۰ لیسانس داشته .البته از دانشسرا ۱۶ سالگی استخدام میشه و بعد از دیپلم یه سره لیسانسشو میگیره 

آره فکرمیکنن معلم شدن گل و بلبله هر زنگ سر کلاس نبودن با ۳۰ تا دانش آموز که ۲۰ تاشونم تنبل و تخس و ب ...

خیلی سخته 

سال به سال هم داره بدتر میشه 

روزی نیست که همسرم از درگیری بچه ها با معلم‌ها نگه 

اکثر بچه ها بی ادب شدن با خانواده هلی پرتوقع که فکر میکنن بچه شون دانشمنده و حقش رو معلم خورده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده