2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ببین شرایط مالیش چطوره؟

اگه بری اجاره ممکن چند وقت اجاره نشین باشی.

واقعاااا از این خونه به اون خونه رفتن سخته.جهیزیه ادم نابود میشه .

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
من یه جا گفتم موقعی که میان برای خواستگاری آدم باید اول رافاهیات رو ببینه و بعد دل ببنده. همه ریختن ...

رفاهیات حتما و قطعا تا یه سطحی مهمه

قدرت مالی یه مرد خیلی چیزا رو در موردش نشون میده

مثلا مرد سی ساله حتما باید ماشبن داشته باشه دیگه

فکر کنم باشه...فروردین ثبت نام اپارتمان کرد چرا خبری نیومده

مسکن ملی بوده اون چند سال طول می‌کشه تیکه تیکه پول میگیرن ولی خیالت راحته چند سال بعد خونه داری شوهرت اگه آدمه بقیش مهم نیست 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

من که  یه زمین مهریه م بود.بابام هم بهم یه زمین داد فروختیم خونه خریدیم الان خ‌ونه به نام خودمه.واسه اینکه اجاره نرم.

جهیزیه م همشمو بابام داد.

حتی الانشم یه وقتا پشیمونم از اینهمه خوبی😅😅😅😅

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

هیچوقت یادم نمیره. من خواستگار که برام اومد خودم گفتم نمی‌خوام. اما مادر و خواهرم اینقدر تو گوشم خوندن خونه داره خونه داره منم خام شدم. بله گفتم که کاش لال شده بودم. اندازه موهای سرم کتک خوردم بددله و بچه ننه. خواهر ذلیله. بداخلاق و جوشیه . منم دارم با قرص اعصاب میگذرونم .اگه شرایط طلاق داشتم قید بچمو میزدم و میرفتم. 

عقدیم

اگر میتونید عروسی نگیرید خونه بخرید.

نهایت اگر خیلی دلت میخواد آتلیه و آرایشگاه برو.یا برو مسافرت.

اگر امکان اینکار نیست عروسی بگیرید دیگه چاره ای نیست.

چون الان مثل چند سال پیش نیست بگیم یکسال دیرتر عروسی بگیرید خونه بخرید.

الان حداقل 2-3 تومن هزینه خرید واحد جمع و جوره.

اول زندگی این پول کمی نیست.

یه مدت بعد از عروسی وام اوراق بگیرید و کادوهای عروسی و پس اندازتون همه رو یکی کنید بخرید.