2777
2789

ببین عزیزدلم زندگی همیشه اونجوری که می‌خوایم پیش نمیره ولی وقتی یکی انتخاب میکنیم یعنی پای سختی و اسونیش وایستیم من سه سال سر زندگیمم نه عروسی گرفتم نه جهاز داشتم هیچ کمکی از دوتا خانواده نداشتیم هرچی داشتیم گذاشتیم وسط خونه رهن کردیم که بیست دقیقه با خونه مادر شوهرم فاصله داشت بخاطر دخالتا و اذیتهای مادرشوهرم پارسال اومدیم اطراف تهران که ازشون دور بشیم حالا بگم همین خانواده شوهر که هیچ کمکی نکردن راه میرن میگن شما بی عرضه این خونه ندارین در صورتیکه ما از زیر صفر شروع کردیم و خونه خریدن تو این شرایط یعنی معجزه شوهرم اونروز می‌گفت این بار گفتن بهشون بگو شما راست میگین خونتون بفروشین دو واحد بخرین یکیش بدین ما بشینیم یکیم خودتون بشینین حتی نمی‌خوایم به ناممون باشه دیدم حرفش منطقیه با حقوقای الان با گرونی و کلی بالا و پایین زندگی چه جوری یه جوون سی ساله می‌تونه خونه بخره به نظرم توهم دل به دلش بده به کمک هم ایشالله می‌خرین حالا اولش مستاجر باشین اشکالی نداره ولی تلاش کنین در آینده بخرین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفاهیات حتما و قطعا تا یه سطحی مهمهقدرت مالی یه مرد خیلی چیزا رو در موردش نشون میدهمثلا مرد سی ساله ...

به خدا منم همینو گفتم ریختن سرم.گفتم مرد زیر ۳۰ سال خب اوکیه زمان داره با همدیگه بسازن یا حداقل یه سرمایه کمی داشته باشه. مرد بالای ۳۰ سال باید ماشین و یه سرمایه برای زمین یا رهن خونه داشته باشه. همشون ریختن سرم که شماها اسم ما زنا رو خراب کردین بهمون میگن آهن پرست. خب طرف میخواد ازدواج کنه باید یه رفاهیاتی داشته باشه دوست پسرش نیست که نداشتن رفاهیات آینده اش رو به خطر بندازه🙂‍↔️

🤍.
یعنی فقط بخاطر خونه باهاش ازدواج کردی؟

مادر و خواهرم خیلی تو گوشم خوندن من مخالف بودم ولی چون از بچگی پدر و مادرم اعتماد به نفسم رو نابود کردن من همش دنبال تایید اونا بودم . می‌دیدن ازش خوشم نمیاد. الان اگه پدر و مادرم و خواهرم بمیرن اصلا ناراحت نمیشم چون اونا بدبختم کردن 

به خدا منم همینو گفتم ریختن سرم.گفتم مرد زیر ۳۰ سال خب اوکیه زمان داره با همدیگه بسازن یا حداقل یه س ...

شما درست میگی عزیزم...کاش موقع عقد درست فکر میکردم  

شما درست میگی عزیزم...کاش موقع عقد درست فکر میکردم

عزیزدلم منظورم به شما نبود، منظورم کلی و با اون خانوم بود

الانم که چیزی عوض نشده، مسکن مهر ثبت نام کردین حتما یه روزی میاد دستتون

🤍.

عزیزم خیلیها خونه ندارن و رهن و اجاره میکنن،اگه این موضوع خیلی برات مهم بود باید قبل عقد بهش فکر میکردی

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

والا مام خونه نداشتیمو الانم نداریم عب نداره😂😂😂

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
لابد بی پولی خوشبختی میاره عزیز؟! مسلما داشتن اینا رفاه میاره خیال راحت میاره ولی نباید تنها فاکتور ...

یه قاعده منطقی هست میگه اثبات شی نفی ما عدا نمیکنه. یعنی اگر چیزی ثابت شد دلیل نمیشه مخالفش رد بشه. 

اینکه میگی بی پولی خوشبختی میاره رو من نگفتم. اما همین رفاه ممکنه برات مشکلات بیشتری بیاره. اینقدر پولدار دیدم دلشون خوش نبوده. اینقدر آدم متوسط دیدم که دوتایی زندگیشونو ساختن. وقتی از ازدواج فقط رفاه رو بفهمیم به کمتر مشکلی اصل زندگیو میبریم زیر سوال. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
عشق به تنهایی هم خوشبختی نمیاره

چون عشق مقدس رو مخلوط به مادیات بکنی قطعا خوشبختی نمیاره اما من زیاد دیدم عاشقایی که اینقدر خوشبختن همه حسرت زندگیشونو میخورن اول زندگی نه خونه داشتن نه ماشین

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
قرار بود بخره مقداری پول داشت ولی متاسفم یه جا سرمایه گذاری کرد از دست رفت

عزیرم قبل عقد نداشته پس تو هم میدونستی ممکنه به هر دلیلی نتونه بخره

منم قبل رسمی شدن نامزدی مون قرار بود ماشین بخره ولی قسمت نبود 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'