2777
2789

مامانم هیچ‌وقت نه درکم کرد نه دوسم داشت همیشه هم منو ابرو بر و نفهم خانواده میدونه 

یه هفتس خیلی درگیره باهام  حالا دیشب مریض بودم خون بالا میوردم تب داشتم سردردم یجوری بود که نصف سرم بی حس شده بود...نتونستم خودشو و بابامو کمک کنم بیرون اخه سرد بود وگرنه همیشه من کمک هر دوتاشون بودم ولی به چشم نمیومد😔  هر دوتاشون شروع کردن به نفرین کردنم که اره درد بی درمون بگیری بمیری راحت بشیم ازت  از عمد خودتی به مریضی زدی   دیگه ما کاری به کارت نداریم یا باید کار کنی یا دیگه قیدمون بزنی😏خواهر خودشیرینم رفت کمکشون  اینقدر اینو کوبوندن سرم😔ولی نوبت به من میرسه میشه وظیفه  منت اینکه سه تا وعده میپزه رو گذاشت رو سرم   منت کلاس زبان   منت مدرسه  منت هرچی رو گذاشتن سرم...

حالا امروز صبحونه اماده کرده بودن ولی چیزی برا من نذاشتن     ناهار هم یه غذایی درست کرد که بهش الرژی دارم نتونم بخورم :) سهم گوشت اون غذا رو میخوام بدم به گربهامون   خودمم امروز ناهار نخورم کلا

هعی ولی چی میشد منم خنگ میبودم که کسی ازم توقع نداشته باشه...

تا الان که همه چی شد وظیفه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطورمگه؛)خونه شوهرو بیخیال من دارم تو خونه خودمون نابود میشم

احتمالا کم سن و سالی معمولا دوران بلوغ این اتفاقا رخ میده و ادم از خودشم بیزار میشه 

اون موقع ها بمن میگفتن هیچی خانوادت نمیشه دقیقا مثل تو بودم دعوا جنگ منم میگفتم نه مادرم دشمنمه بابام دشمنمه کتک کاری دعوا شدم یه خل روانی پناه میبردم به خونه دایی عموها اخر سر هموناکه فکر میکردم خوبن دلمو شکستن

توروخدااااا حنی یک درصدم پیش فامیل دوست از مشکلات خانوادت نگو

بخدا اخر سر همونو میکوبن به سرت تحت هیچ شرایطی اگه سرتو بریدن هم نگو

مادرت بد تورونمیخواد بخدا که نیمخوادد مطمئنن مامانت میگه بیااینکارو کن جز جیگر خورده داد هوار و نمیامو با لحن بد صحبت میکنی تاالان یه بار شده وقتی حالش خوبه بری پیشش بشینی بگی بیا یا یه فیلم ببینیم یا باهم اشپزخونه رو تمیز کنیم یا تو بخوابی و استراحت کنی من غذا درست کنم؟ تاحالا قربون صدقشون رفتی اصلا؟ مطمئن باش یه جایی غرورشونو شکستی ا همه پدر مادرا همینن سعی کن پات کج نره دختر خوب

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
احتمالا کم سن و سالی معمولا دوران بلوغ این اتفاقا رخ میده و ادم از خودشم بیزار میشه اون موقع ها بمن ...

میدونی چیه    من به عنوان یه فرزند هیچوقت براشون کم نزاشتم   بقول خودشون بچهای مردم!  هم بهتر بودم براشون  کی کمک خواستن  منم به بهترین نحوش انجام ندادم? کی درسام خوب نبوده اونا خجالت کشیدن? کی من ابروشونو بردم ? کی من دلشون شکستم?

ولی اونا فرزند نمیخوان   اون کنیز میخوان در اصل

من تو این خانواده از شب تا صبح  خون هم گریه کنم کسی به چپشم نیست والا