یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون شعله ک ب درک واصل شد الان مری جایگزینش شده پیرمرده الان باید ب فکر خانوادش باشه همش سرش میجنبه ...
بیلمو بادیت ببین خب خخخ خانواده شعله میگفتن بچه روبده ما اینجابمونه پیرزنه گریه میکرد همش ازاونور پیرمرده میگف دختر خودمه باید جام باشه برد خونه ای که داشت پرستارم گرفت بعد پرستاره دارو خواب اور میداد به بچه بعد میرای کیه رف ب بچه سر میزد دید مشکوکه بچه همش خابه بعد ثابت کرد ب پیرمرده و پیرمردهدام بچه و میرای و برد خونه زنش پنبه ک جای بچه امن باشن مرای ام گفت ب خانواده شعله که من میرم جابچه هربارم فیلم میفرسم خیالتون راحت باشه
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
ما تو اطرافمون داشتیم مرده رف خیانت کرد پسراش دختراش گرفتنش بردنش بیابون اونقد زدنش ک سرشو شیکستن بعد ب خونه راه ندادن تهدید کردن اینورا پیدات شه اون زن و خودتو میکشیم