2777
2789

اون موقع که میخواست با گورکم ازدواج کمه دوعا اومد گفت بهم دوباره شانس بدیم گفت نه و دوعا رو رد کرد حالا که گورکم زنشه میگه عاشق دوعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیلمه دیگه 

برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن 

گناهی فاتح 😂😂😂😂

من فقط موندم نویسنده چرا گیرای بدبخت رو آورد تو فیلم 

خیلی مسخره بود جریان گیرای

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط ...

گیرای باز تکلیفش روشن بود 

از اول با هوس بود 

دوعا رو هم برای این میخواست مثلا جلو پدرش بگه زن گرفتم و با هوس نیستم تا پدر از ارث محرومش نکنه

فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط ...

انگار هنو مشخص نشده هدف گیرای مادربزرگ دوعاس انگار ی دلخوری چیزی بوده قبلا بنظرم ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چیز عجیبی نیست همه مرداکلا اون ک ور دلشونه رو نمیخان اون ک بهش دسترسی ندارن رو میخوان

اگر اینجوره که دوباره با دوعا ازدواج کنه لابد باز دوعا رو نمیخواد زن دیگه رو میخواد 

پس این همه مرو متاهل همه زن هاشون رو نمیخوان 

گیرای باز تکلیفش روشن بود از اول با هوس بود دوعا رو هم برای این میخواست مثلا جلو پدرش بگه زن گرفتم و ...

اولش که اینطور نبود 

یه پسر جنتلمن و پولدار نشونش دادن 

بعد دو قسمت هم که دیگه گفتن حبس ابد خورد 

ازدواجش با گیرای خیلی مسخره بود 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱