2777
2789

قبل از عقد اگه نظری میداد میگفتم باشه عزیزم و کار خودمو میکردم و اصلا بحث نمی‌کردم ولی بعد از عقد کوچکترین چیزی بگه منم جوابشو میدم دوباره اون میگه و همین طور کل کل میکنیم. کلا جو رابطمون شده لج و لجبازی و اینکه هر کی حرف خودشو به کرسی بشونه و بگه چرا حرف تو باشه و حرف من نباشه. مثلا وقتی میگه بریم این هفته خونه مامانم من میگم بریم خونه مامان من و بعد سر همین کلی با هم بحث میکنیم و تهش هم هیچ کدوممون کوتاه نمیایم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل عقد میگفتی بذار خرم از پل بگذره اونوقت تو روت درمیام 🤣

عزیزم سعی کنین مشکلات رو با صحبت حل کنین

وقتیم پررو بازی درمیاره یا میخواد بحث کنه بهش بگو ببین کل کل میخوای من کل کل بلدم، چزوندنتو بلدم، اینکه قهوه ایت کنم هم بلدم! میخوام درمورد قضیه بدون عوضی بازی فقط صحبت کنیم، حالا یا شعورشو داری و میای فقط صحبت کنیم درموردش یا دلت دردسر میخواد؟

😄

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
قبل عقد میگفتی بذار خرم از پل بگذره اونوقت تو روت درمیام 🤣عزیزم سعی کنین مشکلات رو با صحبت حل کنینو ...

اینجوری مثلا درستش میکنه؟پرِ توش فحش بود که😂

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

بزرگ‌ترین اشتباه زوج ها همینه که فک می‌کنن چون همو به دست آوردن اصلا قرار نیست دیگه از دست بدن اصلا اینطور نیست عزیزم زندگی مشترک خیلی پیچیده تر از این حرفاس و خیلی با ارزشتر از اینه که به خاطر بچه بازی و لجبازی به جدایی ختم شه 

شما کوتاه بیا چون مرد ها تا صبح هم بمونن قدرت اینو دارن که باهات بحث کنن 

یکی باید خودمو نصبحت کنه هاااا😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
اینجوری مثلا درستش میکنه؟پرِ توش فحش بود که😂

نه وقتی طرف عوضی بازی دراورد و نخواست صحبت کنه اینطوری بهش بگه 🤣

یه مواقعی انگار باید به یه سریا یاداوری کنی که اگه بحث کل کل و دعوا و تیکه انداختنه، توام بلدی بهترشم بلدی! ولی میخوای الان باهاشون فقط صحبت کنی پس بهتره اونام همینو بخوان، وگرنه میری تو فاز کل کل و مقابله به مثل و پدرشونو درمیاری 😁

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
قبل عقد خرت از پل نگذشته بود سیاست ب خرج میدادی اون موقع اشتباه میکردی الانم داری اشتباه میکنی

واقعا همین طوره. هر دومون خرمون از پل گذشت دیگه کوتاه نمیایم. خب چیکار کنیم؟ شوهرم زبون درازه و بعضی وقتا پرروبازی در میاره. قبل عقد گذشت میکردم که با هم ازدواج کنیم ولی الان میگم خب باید درستش کنم