2777
2789
خفه تو بشی که با این حرفا فکر می کنی بچه های مردم میتونید از راه بدر کنید.

متاسفم برات. میشه دیگه لطفا هیجی نگی نمیخوام  با بحث کردن با تو   شعور خودمو بیارم زیر سوال

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خفه تو بشی که با این حرفا فکر می کنی بچه های مردم میتونید از راه بدر کنید.

خآنم محترم خارجی ها حق دارن به ما بگن عقب افتاده ۴تا مثل تو رو دیدن هنوز دیر گیر یه وجب دو وجب مانتوی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

ببخشید از شکم خودش دراومدیم از توی جوب نیورده ک بخواد بگه جن..ده فلان مادر حق داره اولاد حق نداره همون پدر مادر بترسن ک اه اولاد بگیرتشون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

💔مامان من بدتر از اینه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

کاش یکم درک میکردی

مگه ایشون چند بار تو این سن قرار میگیره چرا به خاطر یه نفر دیگه زندگیو برای خودش سیاه کنه 

الان ذوق زدن رژ داره شاید سال دیگه اصلا ذوقی برای این نداشته باشه چرا همین چیز های کوچیک رو از بچشون دریغ میکنند؟ 

متاسفم برات. میشه دیگه لطفا هیجی نگی نمیخوام با بحث کردن با تو شعور خودمو بیارم زیر سوال

با این اسکلا حرف نزن تروخدا

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
بنظر شما فقط کلمه چشم گفتنه ولی درواقع دارید در مورد تک تک مسایل زندگی یه فرد دیگه خودتون تصمصم میگی ...

انگاری با چشم گقتن من حله 

من چشم بگم نکنم تا دو روز نمیتونم تکون بخورم انققد کتک میخورم

با این اسکلا حرف نزن تروخدا

والا یه چیزایی میگن ادم میریزه پشما سرجاشونن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میشد قبل حامله شدن جلوگیری کنه که حالا واسه دو تا تیکه لباس رو مغز بچه راه نره واسه احترام به پدر و ...

ببین عزیزم من از احترام کوه نساختم.خوب به نظرت اگه جلوگیری کنند که بچه دار نشن اون مغز و فکر هم می تونن جلوگیری کنند اون پدر مادر که دلشون میخواد بچه دار بشن آیا میتونن توی تفکرات بچه دخیل باشن؟این دیگه چیزی نیست که دست خودشون باشه. 

حالا سوال ساده آن چیه که من جواب بدم؟

آقا پدر و مادر به چه زبون بگن جامعه اون چیزی نیست که دارید می بینید .