2777
2789
من درست حرف زدم حالا که حرف ها رو ازت می بینم متوجه میشم مادرت درست رفتار کرده حیف و وقت و هزینه ای ...

چرا خفه نمیشی برو بی بی چک تو بزن اه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
حیف اون کرمی که واسه بوجود اومدن مثل تویی ریختن .ای کاش این نسل یه بمب اتم از بین ببره

شعور خوب چیزیه انگار برای شا معنی نشده ببخشید   شما بچه دارید؟

نگران  بزرگ شدن اونم  از همچین مادری چی به وجود میاد  و در آینده چی میشه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اینجوریه اگه والد فقط بدنیا آورده خوب چرا بچه رو رها نکنه چرا بزرگ کنه چرا توجه کنه و زحمت بکشه ...

عزیزم برگرد کامنتای بالاتر رو بخون 

نتیجه تحمیل کردن عقاید رو ببین 

بعد اینطوری نظر بده ....

کار مادرتون که اصلا عاقلانه و درست نبوده ولی عزیزم شما فکر کنم اونقدر بزرگ شدی که بدونی چه پوششی داش ...

من هیچ وقت جوری لباس نپوشیدم که مورد توجه باشه مثل مردم عادیه هر جامعه اگه مانتویی داشتم زیاد جلب توجه کنه با ساده ترین لباسا میپوشیدمش که مورد توجه نباشه ولی هر کاری میکنم راضی نمیشن

والد بچس صاحب که نیست که تو کوچیک ترین چیزا همه چی طبق دستورش باشه ما هم علایق خودمونو داریم

وای وای چقد دوست دارم اینو بفهمن ولی میگن نه به دنیا اوردمت باید حرف من باشه

مامانا اعصاب ندارن🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرتون رو عضو کانالهای روانشناسی کنیدمال دکتر عزیزی خیلی خوبه همونی که تلویزیون هم میاددر عین حال آ ...

اصلا به اینجور چیزا نگاهم نمیکنه چند باری براش اینستا اینا فرستادمو اینا به کتک کاری کشید که هر چی من میگم همونه

خوب اینجوریه اگه والد فقط بدنیا آورده خوب چرا بچه رو رها نکنه چرا بزرگ کنه چرا توجه کنه و زحمت بکشه ...

بنظر شما فقط کلمه چشم گفتنه ولی درواقع دارید در مورد تک تک مسایل زندگی یه فرد دیگه خودتون تصمصم میگیرید افسرده و نا امید و ضعیفش میکنید کاری میکنید از زندگی متنفر بشه

سختگیری تو خانواده تا حدی نیازه ولی هرچیزی حد خودشو داره

والا یعنی چی میخواستی بدنیا نیاری ؟خوب نمی‌خواسته یه بچه ابله گیرش بیفته که این حرف بهش بزنه حالا چک ...

میشد قبل حامله شدن جلوگیری کنه که حالا واسه دو تا تیکه لباس رو مغز بچه راه نره 

واسه احترام به پدر و مادر یه کوه ساختید 

هر چیز غلطی هم که اونا گفتن بچه ساکت شه هیچی نگه چون پدر و مادرن 

شما یه سوال ساده ی منو جواب ندادید 

پس کی واسه دل خودمون زندگی کنیم ؟ 

من الان جوونم شوق جوونی دارم 

چند سال دیگه که به چهل رسیدم عمرا اگه دلم این زندگی رو بخواد 

چه بخوای چه نخوای 

ما نسل نیستیم به پدر و مادر بگیم چشم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

عزیزم من چرا یه شب نخوابی رو میکنید علم می‌کوبید تو سر بچه عزیزم اون شب. شما و همسرتان تصمیم گرفتیم بجه به وجود بیارید  وظیفتونم اینکه. آرامش اون فرد رو  بهش برسونید   شب نخوابیده برای بچش نخوابیده برای غریبه که نخوابیده

درد تحمل کرده برای بچش  لطف نبینید اینارو اینا وظیفست

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
اصلا به اینجور چیزا نگاهم نمیکنه چند باری براش اینستا اینا فرستادمو اینا به کتک کاری کشید که هر چی م ...

فکر میکنم اغراق میکنید انقدرم نباید وحشتناک باشن😄

کانال دکتر عزیزی رو بفرست نه هر روانشناسی