2777
2789

چی بگم والا ..

کاش یکم ذهن خانواده های ایرانی رشد میکرد ..

من با خانواده ام مشکلی ندارم ، ولی دوستم با ۱۸ سال سن هندز نمیزارن پشت لبشو برداره ، انقد مامانش آدم دیکتاتوریه که تا سرو کله مامانش پیدا میشه یجوری جا میخوره که قشنگ معلومه هیچ محبتی بینشون نیست

خو مادره ام هزار بار گفته من پسر دوست دارم و دختر بدرد نمیخوره و ..

حالا مامان بزرگ و بابابزرگ من ، هردوشون دهه ۲۰ ای بودن ، خدابیامرز ها انقد دختر دوست بودن که ۸ تا دختر داشتن ، هیچ وقت هم از هیچ محبت و امکاناتی براشون دریغ نکردن ،همه دختراشونم با ابرو و تحصیلکرده شدن

کاش مادر دوست منم بدونه که اگه دخترش از محبت پدر و مادر سرد بشه ، به دنبال جبران محبت با دوستی میگرده ..

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
نه اصلا ربطی به مادرم نداره .میدونی یه چیزایی رو تا سنت نره بالا متوجه نمیشی .من شرایطم طوریه که تو ...

حرف شما بد نیست اصلا خیلیم درسته

تا زمانی که این رو محترمانه بگید خیلیم درسته و منم موافقم

روی صحبت من با امثال مادر استارتر بود که همین حرفارو توهین آمیز بیان میکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم خیلی ازین رفتارا داشته🥲فراموش کرده بودم یه مدت الان با این تاپیک یادم اومددر صورتی که من ...

همیشه خدا هر چی بشه میگم هر کاری بکنم میگم یه بارم نشده بی خبر کاری کنم ولی میرم بیرون سیم جیم میکنه هر ۱۰ دیقه یه بار کجایی با کی خندیدی کی پیشت بود چرا داشتی میخندیدی

پا شم بزنمشونجلوم نگیرکه بچه ها رو پررو و گستاخ کردن اینا

والا یعنی چی میخواستی بدنیا نیاری ؟خوب نمی‌خواسته یه بچه ابله گیرش بیفته که این حرف بهش بزنه حالا چکار کنه یه بچه ابله گیرش افتاده که میگه نمی خواستی بدنیا نمی آوردی خوبرنمی خواسته حالا که تو بدنیا اومدی چکار کنه بکشتت

من احساس کردم قسمت خودتو نمی گیبا چه لحنی باهاش صحبت کردیباید از دید مادرت هم به قضیه نگاه کرد باید ...

بخدا من هیچ وقت شروع نمیکنم لحث رژو با خنده گفتم که بحثو خاتمه بده 

هودیم همینجوری معمولی گفتم بخدا که گفت به بابات میگم منم جوابشو ندادم حدافظیم نکردم زدم بیرون

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

پس کی واسه دل خودمون زندگی کنیم ؟ 

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

وآسه کرم ریختن خودتون حامله میشین منتش سرکی میذارید

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
والا یعنی چی میخواستی بدنیا نیاری ؟خوب نمی‌خواسته یه بچه ابله گیرش بیفته که این حرف بهش بزنه حالا چک ...

تنها یه پدرو و مادر ابله هستن که میتونن بچه ابله بلا نسبت اسی و خانوادش 

بار بیارن

چرا فکر میکنی تربیت بچه مستثنی از پدر مادره؟ 

بچه اینه ی رفتار پدرمادرشه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
حرف شما بد نیست اصلا خیلیم درستهتا زمانی که این رو محترمانه بگید خیلیم درسته و منم موافقمروی صحبت من ...

آها ، نه با آرامش گفتم دلیل کارامو ، خودشم قبول کرد .بهش میگم مامان مردم کور نیستن ، از دلتم خبر ندارن ، سرو وضعت رو میبینن ، فکر بد در موردت میکنن ، خداروشکر خودش قبول کرد .خب نمیدونم چرا بعضی مادرا دلیل واقعی کارشونو به دختراشون توضیح نمیدن🤔 

من هم مامانم هم بابام به پوششم که خیلی نرمال بود چندسال اینقدر گیر دادن گیر دادن دعوا کتک که چادر بپوش

منم اینقدر لجبازی کردم که هر چی دلم بخواد الان میپوشم و هیچی نمیگن

هر چقدر ادمو محدودتر کنن ادم بدتر میشه

خدایا شکرت ...