2777
2789

بچه ها من یکی رو خیلی دوس دارم ولی اون نمی‌دونه‌ 

اگه چله بگیرم جواب میده ؟ 

بیاد خواستگاری و ازدواج کنیم 

خواهش می کنم اونایی که میخوان‌ مسخره کنن‌ و تیکه و کنایه بزنن‌ نیان‌

واقعا جواب میده این چله ؟ تجربه دارا لطفا بیایید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اگ به صلاحت نباشه خیر جواب نمیده خیلیم پافشاری کنی جواب میده اما نتیجه ش خوب نمیشه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا حاجت گرفتن با این چله..من هنوز نگرفتم ولی دوباره هم میخام شروعش کنم ..ببین این چله میگن باید خیلی مراعات کنی ک حاجت بگیری 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دادم به یه خانمی برام چله گرفت. خودمم در کنارش زیاااااد صلوات میفرستادم هدیه میکردم به امام جواد و دعا میکردم. دقبقا چهلمین روز شوهرم ازم خاستگاری کرد.

دیگه نمیدونم تاثیر کدومش بود

خیلیا حاجت گرفتن با این چله..من هنوز نگرفتم ولی دوباره هم میخام شروعش کنم ..ببین این چله میگن باید خ ...

بیا باهم شروع کنیم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

خواهرانه بهت میگم نکن این کارو 

من یک سال شب و روز به یه نفر فکر کردم 

نماز جعفر طبار خوندم شب قدر 

هر روز دعا 

باورت نمیشع تا بک سال هر روز دعا 

بهم رسیدیم 

ولی تو دوران عقد جدا شدم 

همش فکر میکنم بخاطر دعاهام بود که بهم رسیدیم .

ولی زمان به عقب برگرده فقط بخدا میگم کسی ک صلاح میدونه و خیر من توشه

اینی ک گفتیو نمیدونم اما من گرفتمش و معجزه کرد یعنی حضورامام حسین(ع) تو خونه زندگی آدم میشه معجزه

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من دادم به یه خانمی برام چله گرفت. خودمم در کنارش زیاااااد صلوات میفرستادم هدیه میکردم به امام جواد ...

وای عزیزم شما ام عاشق بودی ؟ 

من خانواده ام گند میزنن‌ تو همه چی خواستگار بیاد مامانم خراب می کنه 

نیت شما چی بود ؟ 

من نیت ام اینه‌ که فلانی به مامانم زنگ بزنه و منو برا پسرش

خواستگاری کنه و بیان خونه امون برا خواستگاری و عقد کنیم همه چی به خوبی پیش بره و صلاح و قسمت هم بشیم هر طور شده بشه حتی تکه صلاح نیست ام صلاح بشه  فقط خراب نشه 

خوبه این نیت ؟ 

نه من هیچی نمیگه فقط ازت اینو میپرسم آدمی که قراره تا آخر عمر باهاش زندگی کنی رو اینجوری میخای بدستش بیاری؟

چله چیه عزیز من چرا این خرافاتو راه میدید ب زندگیتون باورهاتونو خراب نکنین

همه چی دست اون بالای هست اون می‌دونه چی ب چی زمانی و کی ب کی میخوره

اصلا خودتو با این چیزا اذیت نکن خیالت راحت

من  که  دوسال  مدام  چله  گرفتم  نشد  بسپار  بع خدا

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من دادم به یه خانمی برام چله گرفت. خودمم در کنارش زیاااااد صلوات میفرستادم هدیه میکردم به امام جواد ...

اصلا گناه نکردین‌ ؟