2777
2789

ایده های ارزون و خوشمزتونو ب اشتراک بذارید ؛ دیگه توضیحم نمیخاد خودتون ب شرایط اقتصادی واقفین ؛ شاید یکی باایده ی شما تونست بچه شو خوشحال کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو بسته ژله انار گرفتم 

دوتاهم انار دون میکنم میریزم تو ظرف ژله هارو هم میریزم روش و بعد که از قالب برمیگردونم جیگر میشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ما فرداش مدرسه داریم خوابیم دل ما رو خون نکنین  

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
ما ک اصلا رسم نداریم شب یلدا😁

جدی؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
دو بسته ژله انار گرفتم دوتاهم انار دون میکنم میریزم تو ظرف ژله هارو هم میریزم روش و بعد که از قالب ب ...

لایه آحر رو هم با کمی شیر قاطی کن رنگش پاستیلی بشه 

البته شیر و ژله باید هر دوتا به دمای محیط رسیده باشن 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
فرداش شنبس يا جمعه

شنبه