2777
2789
عنوان

افسردگی تیشه به ریشم زده💔

85 بازدید | 15 پست

ژندگی کردن برام جوکه،تفریح کردن حالمو بد میکنه حتی،درس خوندن برام مث کوه کندن میمونه...

من تا دوسال پیش همون دختره بودم که درسش عالی بود،همون که با وجود کلی مشکل همیشه کاراشو میکرد،انگیزه داشت،مهربون و با حوصله بود،خوشگل بود...

اما الان تو این دوسال؟هیچییی برام نمونده،نه اعصابی،نه مویی،نه زیباییی،نه حال خوبی...

اضطراب افرسردگی دارن منو میکشن،یکی‌ از همین روزا یه بلایی سر خودم میارم،کنترل خودمو از دست دادم،دیگه نمیکشم...

باورم نمیشه منی که انقد درسم خوب بود الان مدرسه میخاد اخراجم کنه...

من تنها دستاوردم تو این زندگی مدزسه ی خوب بود که اونم عزضه شو نداشتم،از پسش بر نمیومدم،سگ سیاه افسردگی منو تیکه تیکه کرد بخدا،هرچی از بقیه کمک میخام انگار صرفا یه روحم که کسی صدامو نمیشنوه....

تنها امیدم،تنها انگیزم یه مدرسه خوب بود...اما درس نخوندم،عرضه شو نداشتم،بی لیاقت بودم...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

برو دکتر داروهم مصرف کن 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم قیمت مشاوره و روان شناس خیلی بالاست 

من یه مشاور میشناسم داخل روبیکا ! مجازی هم هست برای اونایی که نمبتونن حضوری برن 

قیمتش خیلی پایین 

برای کسایی هم که مشکل مالی دارند راه میاد ...

من رفتم خیلی راضی بودم رضایت مندی هاشم زیاده 

خواستی ایدی شو بدم

میدونم قیمت مشاوره و روان شناس خیلی بالاست من یه مشاور میشناسم داخل روبیکا ! مجازی هم هست برای اونای ...

مرسی دورت بگردم...

انلاین تاحالا چند حا رفتم،اما همضون گفتن مشکل‌حاده نمیشه آنلاین کاریش کرد،باید حضوری برم که نمیتونم

میدونم قیمت مشاوره و روان شناس خیلی بالاست من یه مشاور میشناسم داخل روبیکا ! مجازی هم هست برای اونای ...

عزیزم مشخصه اون مشاور خودتی. که داخل هر تاپیک معرفیش میکنی

‌خب خودت و تحصیلاتت رو درست معرفی کن آگه اوکی بودیم ازتون کمک میگیریم 

مرسی دورت بگردم...انلاین تاحالا چند حا رفتم،اما همضون گفتن مشکل‌حاده نمیشه آنلاین کاریش کرد،باید حضو ...

عزیزم برو شانس تو امتحان کن 

من هم تقریبا مشکل شما رو داشتم خیلی راضی بودم !

باید یه کاری انجام بدی یه تلاشی کنی 

دست رو دست بزاری چیزی درست نمیشه 

الهی عزیزم برای سلامتیت و حال خوبت دعا میکنم من یه آبجی کوچیک دارم خودم بزرگش کردم مث بچم همسن شماست تقریبا هرچی تایپک کم سن میبینم یادش می افتم همش سر درسش اذیتش کردم تخریبش کردم تا ب خودش بیاد حالا هی لعنت خودمو میفرستم کاااش کاری بتونم کنم برات قشنگم همچی درست میشه فقط چن هفته خودتو اذیت کن و روی درس تمرکز کن بعدش دوباره عادت میکنی و اگر نشو و حتمااااا  به مشاوره رجوع کن خواهش میکنم مواظب خودت باش

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
عزیزم مشخصه اون مشاور خودتی. که داخل هر تاپیک معرفیش میکنی‌خب خودت و تحصیلاتت رو درست معرفی کن آگه ا ...

اگر خودم باشم چه دلیلی داره بگم کس دیگه ای !

من فقط به یک دلیل معرفیش میکنم ... من خودم مشکل مالی داشتم نمبتونستم برم مشاوره ایشون لطف کردن رایگان مشاوره کردن مشکلم حل شد 

منم تا میبینم یکی از مشکلاتش میگه معرفی میکنم شاید یه نفر باشه نتونه بره مشاوره هزینه اش بالاست ، ایشون با قیمت پایین مشاوره میدن 

منم فقط به همین دلیل معرفی‌میکنم هیچ سود و دلیل دیگه ای هم برای من نداره

الهی عزیزم برای سلامتیت و حال خوبت دعا میکنم من یه آبجی کوچیک دارم خودم بزرگش کردم مث بچم همسن شماست ...

من خیلییی سعی کردم درسمو بخونم،چلی حتی وقتی میخونم بازم نمره هام کمه...واسه کارنامه آبان مدرسه ازم تعهد گرفت نمره هامو هر کدوم ۵ـ۶نمره اضافه کنم