2777
2789

یه لحظه بیاین به کمکتون نیازدارم 

چون کسیو ندارم که درموردش حرف بزنم بخاطرهمین‌.. بیام اینجا چون شما کاربرا تجربه بیشتری دارین.

من یه دفتری داشتم که کلا درمورد بچه‌ها توش مینوشتم، ویژگیشون شخصیتشون، چیزای خوبیم بود خدامیدونه بدِ کسیو ننوشته بودم توی دفتره

خلاصه یکی ازهمکلاسیام گفت دفترتو بده بخونم، منم دادم بهش. یهویی جلوییش بدون اینکه ازمن اجازه بگیره دفترمو خوندش (چون خوشم میومد ازش چیزای دیگم درموردش مینوشتم) 

دختره خوند دفترو دیدم کلاس پچ پچ میکنن همه داشتن درمورد من و دفتره حرف میزدن

یهویی اون دختره م بی اجازه دفترمو خوند گفتش: حتی میخوایی چیزای خوبیم درمورد من بنویسی، چیزی ننویس، به سال های پایینیم چیزی نگو ماهمکلاسی هستیم من نمیدونم تو درموردم چه فکری میکنی.

یعنی ازشدتت اضطراب سرم داغ کرد، زبونم بند اومد بدنم خشک شد کلا موندم همینجوری.. فقط بهش لبخند زدم و گفتم چشم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

الان من مقصرم یا اون مقصره؟ خیلی ناراحت شدم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا چرا باید دفتر رو نشونش بدی

همینجوری جلب توجه

بنظرم نکن این کارو اینطوری انگ چاپلوسی بهت میزنن مام داریم همچین افرادی ولی واقعا از دید اطرافیان جذ ...

خب من بدی کسیو ننوشتم قسم میخورم=)

نه نه منظورم این نبود کلا افرادی که خیلی میخوان جلب توجه کنن رخ قشنگی ندارن سعی کن نامحسوس جذبشون کن ...

اونا شایدمثل من فکرنمیکنن