2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خانه دار نظرتون راجع به کار بیرون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 75 پست

کاملا به روحیات و تواناییای خودت بستگی داره اگه خیلی انرژی داری که بتونی مثل الان به بچه هات و زندگیت کاملا رسیدگی کنی و همزمان از صبح تا عصر بری سرکار حتما برو

راستش من که نتونستم مدیریت داخلی مهد بهم پیشنهاد شد کار مربی گری مهد و پیش دبستانی پیدا کردن برام ولی نتونستم حتی تو ذهنم کارای بیرون و داخل خونه و مهمتر از همه بچه هام رو هندل کنم بنابراین خانه دار شدم و خلاص

ببین آزمون شرکت کن 

بچه ها دیگه باید برن مهد و پیش دبستانی 

مرد هرچقدر هم خوب وقتی ببینه تو شاغلی دیگه به حساب دیگه روت باز می‌کنه

شاغل بودن سخته ولی وقتی دستت توی جیب خودت هست و کسی بابت خرج هوایی که میکنی ازت حساب نمی کشه شیرینه

اگه میخوای زندگیت هم آرامش داشته باشه بعد از شاغلی باید پرستار بگیری

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار بیرون خانم هارو افتاده تر میکنه؟ یانه چون تو جامعه هستن و ... روحیه شون بهتر میشه

بستگی به آدمش داره اگه آدم بیخیال و خوش گذرانی باشی کار بیرون حالتو بهتر میکنه اما اگه پر از استرسی و حساسی و به بچه هات بیشتر از خودت فکر میکنی بیشتر افسرده و مضطرب میشی تا اینکه روحیه ات بهتر بشه

کار بیرون خانم هارو افتاده تر میکنه؟ یانه چون تو جامعه هستن و ... روحیه شون بهتر میشه

اگه شوهرت حامی نباشه خسته تر میشی شاغل بودن سخته من صبح تا ظهر سرکارم میام درس دخترم هست خونه مرتب کن غذا درست کن عصر میشه پسرم از مدرسه میاد با اون باید درگیر باشم تا خود شب بعد شوهرم اصلا کمکم نمیکنه نهایت کمک یه چایی دم کردنه بخاطر عدم درکش همیشه دعوا داریم 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

نه ازدواج کردم 

نه مسئولیت خانواده دارم

ولی شاغلم 

۹صبح تا ۸ شب

شغل ازاد

ولی به قول اون کاربر شاغل بودن یه وجه اجتماعی خوبی به ادم میده که عمرا حاضر نیستم اگر روزی ازدواج کردم شغلمو از دست بدمو خانه دار بشم

اصلا دیدگاه اجتماع نسبت به خانم شاغل یه چیز دیگه است

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من یکی با شرایط مشابه تو میشناسم ۳۵ سالگی رفت استخدامی داد معلم شد . خودش میگه خوبه ولی من از بیرون ...

آره مطمئناً آرامش الان رو نخواهم داشت ..خواهرم میگفت شاغلی تا قبل بچه دار شدنِ تا اونموقع بایدکار کنی و جمع کنی بعدش نمیتونی😕

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
اگه شوهرت حامی نباشه خسته تر میشی شاغل بودن سخته من صبح تا ظهر سرکارم میام درس دخترم هست خونه مرتب ک ...

شوهر من تنبل تر از این حرفهاست که کمک کنه

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
امثال ما کارکردن براشون زجر اوره و واقعا از اون حقوقه لذت نمیبرن حتی اگه موقعیتشون عالی باشه

دقیقاهمینطوره ک میگی از نظر من منی ک خانومم بخام ازخوابم بزنم صبح برم توهوای سرد وگرم و روزای اول پریودی بااون حجم ازدردوخونریزی ک بدن نیاز ب استراحت داره  بعد بیام خونه باز غذا وظرف و  جارو  وبچه ام ک باشه بدتر مگه جون میمونه براادم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین اسی جان من الان ۱۷ ساله که شاغلم چند سالم هست ازدواج کر دم و بچه دارم ، چیزی که خودم تجربه کردم و همکارارو دیدم ، شاغل بودن اونم  شغل دولتی خیلی سخته ،مدیریت همزمان کار و بچه و خونه و . . .  مشکله ، بچه سرما میخوره مرخصی نمیده  و هزار مشکل دیگه 

امثال ما کارکردن براشون زجر اوره و واقعا از اون حقوقه لذت نمیبرن حتی اگه موقعیتشون عالی باشه

براچندرغاز نخاستیم ترجیح میدیم قناعت کنیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین آزمون شرکت کن بچه ها دیگه باید برن مهد و پیش دبستانی مرد هرچقدر هم خوب وقتی ببینه تو شاغلی دیگه ...

حساب کشیدن یعنی چی؟ چرا من اینو درک نمی کنم؟ مگه میشه مرد بابت خرج زندگیش از همسرش حساب بکشه؟!!! به خدا با این حرفاتون خانما رو به این سمت سوق میدید که زندگی و بچه ها در درجه ی دوم اهمیتن و اونچه که مهمه پولههههههه

شوهر من تنبل تر از این حرفهاست که کمک کنه

خیلی سخته من مستقیم همیشه تو کارتم پول هست ولی اگه خانه دار بودم زندگیم خیلی بهتر از این میشد شوهرم کل زندگیش از کنه و کمک هامه تازه غر میزنه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤