2777
2789

نصفش الان‌میگم طولانی نشه اگ بودید نصف دیگش فقط خواهشا اونایی ک راهنمایی میکنن بیان به غیر اون تاپیک قفل میشه 

اگ هستین بگم؟؟

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو عزیزم

من خاستگاریم نزدیکه فروردین 

ی ۴ سال با طرفم تو رابطم و همو دوس داریم از لحاظ اخلاق و اینا اوکیه اما خسیسه 

خلاصه خیلی ب هم وابسته ایم من خاستگار زیاد زیاد دارم اونم میگه شماره بابات بده بزنگم نشونت کنم دیگ اینا‌نباشن 

بابام ک مخالفه با خاستگار شدید مامانمم بخاطر خسیس بودنش مخالفه منم میگم شاید ازدواج کردنی درست شه ب هرحال من‌روم‌نشده چیزی بگم بخر و نخره و اینا 

الان چیکار‌کنم تازه مشکل این نیست 

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

من خاستگاریم نزدیکه فروردین ی ۴ سال با طرفم تو رابطم و همو دوس داریم از لحاظ اخلاق و اینا اوکیه اما ...

اگ مستقل هستی تا حدودی برات سخت نمیگذره 

ولی اگ مستقل نباشی بدون مزه زندگی رو نمیفهمی و از خیلیا چیزا بابت خسیس بودن اقا باید دست بکشی 

من بشخصه متنفرم از مرد خسیس 

نه اصلااا فکر نکن بعد ازدواج درست میشه قطعا ممکنه بدتر هم بشههه کسی ک تو رابطه زمان خرج کنانشه و خساست نشون داده تو زندگی مشترک  بدتره 🤕😅

عشــــAــــق🔗♥️