2777
2789
عنوان

خواهر دوازده سالم برای گوشیش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 83 پست

باهاش صحبت کنید 

بگید که میدونید گوشی چیز شخصی هست اما زمانی این باور ارزشمند تر میشه که به سن بیشتری برسی و بتونی برای زندگیت با درصد بیشتری تصمیم بگیری و من الان نگرانت هستم 

چیزی هست تو گوشی؟با پسری ارتباط داری؟اگر چیزی هست بگو که راهنماییت کنم و کنارت باشم اینجوری میتونم بهت اعتماد کنم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم سوپر داره شاید

آخه خواهرم برعکس من چادری،و حافظ قرآنه،نمی دونم دقیقا

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بنظرم قبلش بهش بگو نیم ساعت دیگه می‌خوام پیام رساناتو چک کنم بعد رو گوشی خودت پیام رساناشو نصب کن بعد بده بهش صد در صد اگر چیزی باشه اون لحظه حذف می‌کنه میده بهت اگر چیزی باشه دوباره چت می‌کنه چتاش برات میاد

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

احتمال خیلی زیاد چیزی هست که نمیخواد شما بدونین.خب میتونین یکاری کنین.بزارین مثلا امروز ۲ ساعت تنها بشینه پای گوشی بعد گوشی رو ازش بگیر و برو تو تنظیماتش و بخش باطری و ببین توی دوساعتی که پای گوشی بوده کدوم برنامه رو بیشتر استفاده کرده،بعد وارد اون برنامه شو و ببین که توش چیز مشکوکی هست یا نه

آخه خواهرم برعکس من چادری،و حافظ قرآنه،نمی دونم دقیقا

اینا ملاک نیس

شایدم با یکی وارد رابطه

از در دوستی وارد شو بگو که کنارشی طرفشی اگرم با کسی دوسته بگه 

بگو اشکال نداره فقط حدوحدوددرعایت بشه خودتو پایه نشون بده نه مانع اصلا نصیحت نکن 

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️
در مرحله اول کاره بسیار بسیا بسیار اشتباهی کردین براش گوشی گرفتین بعدم شاید قضیه دوس پسری چیزیه شاید ...

تمامی کلاس ها آنلاین بود و مامانم نمی تونست کاملا گوشیش در اختیار اون باشه مجبور بودیم واگرنه دوست نداشتیم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

نگران نباش فکر میکنه رمز خیلی با کلاسه. تو گوشی هم تهش دو تا انیمه داره. آخه کی با بچه ۱۲ ساله که با مادرش میره و میاد دوست میشه. شاید هم ۴ تا چرت و پرت با دوستاش گفته . اونم با این وضع سواد بچه ها شک دارم.

پدر مادرن دارن و به شما مرتبط،نیست

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

تمامی کلاس ها آنلاین بود و مامانم نمی تونست کاملا گوشیش در اختیار اون باشه مجبور بودیم واگرنه دوست ن ...

حتی اگه تو گوشیه برنامه ای رو مخفی کرده باشه اگه بری تنظیمات و بخش باطری،میتونی بفهمی که از همون برنامه مخفی در روز چقدر استفاده کرده‌.