2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 20 پست

چه مادرشوهر خوبی

مال من حقوق نداشت همه بهش کمک میکردن از همه هم طلب کار بود زبونشم دراز بود تا وقتی هم مرد همینجوری بود

تازه میگفت باباتون مرده مهریه امم میتونم از شما ها بگیرم

مال من اگر فقط یکم آدم بود اونقدر نیش نمیزد خون ب جیگرم نمی‌کرد رو سرم میذاشتمش

وضع مالیمون خوب نبود دم عید شوهرم گفته بود این ماه از من پول نگیر بچم لباس نداره خانم گفته بود بچه ات مهمتره یا من..‌‌

۴۰ روز خونه نداشتیم خونه اش بودیم بچه کوچیک،  وضعیت اقتصادی افتضاح ب سختی چندتا موز خریدیم برا بچه م الان فهمیدم آبرومو می‌برده ک آره برا خودشون خرید میکنن میبرن اتاق یواشکی میخورن عروس هم تو خونه دست ب سیاه سفید نمیزنه درصورتی ک بعد اون ۴۰ روز لعنتی ک از خونه اش فرار کردم دستام زخم بود بسکه بشور بساب کرده بودم خانم از خواب بیدار میشد صبحانه اش جلوش بود بعد چایی بعد دراز می‌کشید تا ظهر ک نهارش آماده بشه خونه اش مرتب و جارو بشه همه کارهاش بشه ببین تا شب ک بخوابه تنها کار سنگینی ک می‌کرد دستشویی رفتن بود بعد پشت سرم می‌گفته این هیچ کاری برای من نمیکنه.... 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
در هر صورت اون یه مادره و بزرگتر و احترامش واجب ....گذشته ها رو بریز دور ...دنیا عمل و عکس العمله نت ...

ببین حرفات قبول ولی چرا ادم تو زندگیش بدی کنه که بعدا کسی چشم نداشته باشه ببینتش

مادر خود من مادربزرگمو نگه داشت درصورتیکه خیلی مامانمو زجر داد و الان مادرم فشار خون عصبی قلب درد و...گرفته من با کار مامانم مخالف بودم ولی ایشونم با شما هم نظر بود

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا ما خودمون محتاجیم الان پول دندون پزشکی ندارم بچم دندونش عفونت کرده از ۴صبح بیدارم فکرو خیال نمی ...

ای جانم عزیزم متوجه شدم ....بین بچه هاش تقسیم بشه هزینه ها ...و وقتی این زن چیزی نداشته چرا زمینشو فروختن ‌...میدادن بع خودش فعلا ....شهرستانید؟

ببین حرفات قبول ولی چرا ادم تو زندگیش بدی کنه که بعدا کسی چشم نداشته باشه ببینتشمادر خود من مادربزرگ ...

اخه به چشم دیدم ما نباید جواب ادما رو بدیم تا مریض بشیم و .....کارما دست از سر هیچ کس بر نمیداره .‌‌‌...حرف شما که درسته نگفتم آدم خوبیه ....یه ذره عمقی تر فکر کردم همین ....من میگم یه مادره همین ...ما ولش کنیم آدمای تو خیابون جمعش کنن بعدم وجدان ما ها که خوبیم ،درد نمیگیره ?

ای جانم عزیزم متوجه شدم ....بین بچه هاش تقسیم بشه هزینه ها ...و وقتی این زن چیزی نداشته چرا زمینشو ف ...

شهنرستانیم بله

خودش قبول کرد زمین رو بده  الان میگه ای دل غافل چرا دادم کاش نمی‌دادم 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین