2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

380 بازدید | 21 پست

میگن یروز تو سوارش میشی فردا اون سوار تو میشه یه همچین چیزی 

راست گفتن

تا یکی دوسال پیش پدرشوهرم وقتی بود مادرشوهرم خیلی اذیتم میکرد اما از وقتی مرده مادرشوهرم دمش رو گذاشته رو کولش و حرفی نمیزنه اذیتم کنه چون خرجشون میدیم الان کم میبینمش حال و حوصلشو ندارم اعصاب خودمم آرومه طبقه پایینه و هفته هاست ندیدمش دیروز رفتم ۳۰ثانیه خونش و اومدم اونم بخاطر دخترم که اونجا خوابیده بود تو روشم نگاه نکردم فقط سلام و احوالپرسی

تمام

انگار کنیز آورده هی دست منو نگاه میکنه ببینه براش کار میکنم یا نه در صورتیکه برا دختراش اینجوری نیست

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نه اینطوری حرف بزن و بی احترامی کنه که تو صورتشون نگاه نکنی ...نه اونقدر کار کن که خسته بشی و جور دیگه برداشت بشه ....تعادل در هر کاری و در هر روابطی همه چیزو حل میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نداره خداروشکر

عه چه بد

پس چطوری امرار معاش میکرده این اخرایا

ملکی زمینی چیزی براش نذاشته

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
خداروشکر؟!

اره من کاریش ندارم یه پیرزن مگه چقدر میخوره اما اگه اون به ما میداد پدرمون در می‌آورد 

خدا میدونه به کی بده به کی نده

عه چه بدپس چطوری امرار معاش میکرده این اخرایاملکی زمینی چیزی براش نذاشته

ملک داشت بعد فوت پدرشوهرم همه بچه هاش اومدن جنازه رو زمین بودا گریه نمیکردن فقط بچه هاش میگفتن چقدر بهمون میرسه

اگه اون به ما پول میداد که اسیرم میکرد نمیزاشت تکون بخورم

مشکل همین جاست که ادما تا وقتی میتوون رو پا خودشون باشن هی میتازوونن و ظلم میکنن وقتی از پا میفتن انتظار لطف و محبت دارن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
ملک داشت بعد فوت پدرشوهرم همه بچه هاش اومدن جنازه رو زمین بودا گریه نمیکردن فقط بچه هاش میگفتن چقدر ...

عه وا😬

مشکل همین جاست که ادما تا وقتی میتوون رو پا خودشون باشن هی میتازوونن و ظلم میکنن وقتی از پا میفتن ان ...

دقیقا

اره من کاریش ندارم یه پیرزن مگه چقدر میخوره اما اگه اون به ما میداد پدرمون در می‌آورد خدا میدونه به ...

در هر صورت اون یه مادره و بزرگتر و احترامش واجب ....گذشته ها رو بریز دور ...دنیا عمل و عکس العمله نترس هیچ خوبی یا بدی بدون نتیجه نمیمونه ....اگر از نظر مالی همسرتون شما رو تامین میکنه نگران هزینه هایی که برای مادرش میکنه نباشید ...مادر کم حق نداره و وظیفه ی فرزندانش هست به عروس و داماد مربوط نمیشه ....اون مادر اگر برای ما مادر شوهر برای همسرمون مادره ...میدونی چقدر یه مادر از زایمان و شب بیداری و مدرسه و مریضی و دل نگرانیا برامون زحمت کشیده تا به اینجا رسیدیم 

نه اینطوری حرف بزن و بی احترامی کنه که تو صورتشون نگاه نکنی ...نه اونقدر کار کن که خسته بشی و جور دی ...

همین که کار نمیکنم آدم بده هستم دیگه به من چه

در هر صورت اون یه مادره و بزرگتر و احترامش واجب ....گذشته ها رو بریز دور ...دنیا عمل و عکس العمله نت ...

بخدا ما خودمون محتاجیم الان پول دندون پزشکی ندارم بچم دندونش عفونت کرده از ۴صبح بیدارم فکرو خیال نمیزاره خواب به چشام بیاد