جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اونصاحب عزای بیچاره از هستی ساقط میشه بخواد یه ناهار بده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
نه پول میدن .معمولا خود مراسم جبران میشه .ولی قبر وسنگ مزار و چهلم و سالگرد ،از جیبه.راستی تا چهلم ه ...
چه جالب
یعنی هر کس میاد شرکت می کنه پول میده؟
کرد هستین؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
۴ هزار نفر 😳😳😕چجوری پذیرایی میکنن این همه آدمو کجا جا میدن ..... کجایی هستید ؟ بعد طرف قاطی نمیکن ...
اتفاقا بهتر قاطی کنه
انقدر بدم میاد از اینایی که بعد از ختم میشینن حساب کتاب می کنن کی اومد؟ کی نیومد؟
که بعدا اونام نزدیکانشون مرد ما نریم
منم نشستم عکس و فیلم های مادرمو میبینم که به رحمت خدا رفته و قلبم درد میگیره. واقعا چطور میشه غم ماد ...
خدا رحمتش کنه
پدر و مادر دو گوهر فراموش نشدنی هستن
هر کس داره قدر لحظه لحظه شو بدونه
منم پدرمو از دست دادم احستس می کنمیه تکه از وجود مو خاک کردیم