2777
2789

سریال پدرسالار رو هر وقت ببینم یا یادش بیفتم حالمو بد میکنه یاد پدرشوهر خودم میفتم اونم قلدر بود فکر میکنه الان هم مثل قدیم باید عروس پیش خودش نگهداره اونم هر عروس با بچه هاش تو یه اتاق جدا فکر کنین ۶تا اتاق داره ۵تا پسر بزور میخواست همه باهم باشیم همه تونستن از پسش بر بیان الا من

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😄😄😄

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

ترکیه هم شده عقده ایه منطقه

با اینکه امکانات داره و محدودیت هم ندارن اصلا نتونسته یک اپلسیون از حس  فیلم شهرزاد رو انتقال بده همش تو نمایش قیافه و دکوراسیون هستن همین 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
عزیزم شیرین هم عالی بازی می‌کنه من از نظر بازی میگم اصلا هیچ کدوم از اون ترکیه ای ها به اینا نمی‌رسن

منم اون تیزرو دیم واقعا بازیگرامون معرکن . البته ترکیه هم اسطوره خوب نداره نمونش بازیگرایی ک که تو خرم سلطان بازی کردن بازیشون حرف نداشت . البته باید اینو هم در نظر گرفت هرچه نسل هامون جلو تر رفت فیلم ها از جذابیت افتادن . مثلا همین شهرزاد محصول دهه نوده مطمعنا اگه تازگیا میساختنش خیلی داغون تر از ورژن ترکیه ایش هم میشد . 

سریال پدرسالار رو هر وقت ببینم یا یادش بیفتم حالمو بد میکنه یاد پدرشوهر خودم میفتم اونم قلدر بود فکر ...

شوهرت نخواسته جدابشه وگرنه توهم مثل باقی عروسا جدا میشدی باید رو شوهرت کار کنی

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

سریال پدرسالار رو هر وقت ببینم یا یادش بیفتم حالمو بد میکنه یاد پدرشوهر خودم میفتم اونم قلدر بود فکر ...

اره ولی اونا رو هم از زو زندگی مردم ساختن دیگه منتها همونا هم عالی هستن کلا ایران از نظر بازیگری قوی هست  و دوبله 

منتها بیشتر از این دستش باز نیست 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
با اینکه امکانات داره و محدودیت هم ندارن اصلا نتونسته یک اپلسیون از حس فیلم شهرزاد رو انتقال بده هم ...

بقیه ی سریالاشونم همینه تو اینهمه سریالی که ساختن فقط یکی دوتا سریال خوش ساخت بود و ارزش دیدن داشت

بمیرم بلکه راحت شم

دور از جون عزیزم

دور از جون عزیزم

یروز میدان ماله توعه مادرشوهره فردا میدان ماله عروسه 

الان میدان برا منه ولی هیچ وقت اذیتش نمیکنم فقط بی محلی میکنم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین