2777
2789

آره، وابستگی و عشق خیلی فرق دارن. وابستگی بیشتر به نیازهای عاطفی و امنیت مربوط میشه، در حالی که عشق یه حس عمیق‌تر و واقعی‌تره. ممکنه کسی به خاطر تنهایی یا نیاز به حمایت وابسته باشه، ولی این به معنی عشق نیست. عشق واقعی شامل احترام و درک متقابل هم هست.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

آره میشه وابستگی سخت و شدید میشه طوری که حتی با سمی ترین آدم تو رابطه باشی نتونی ترکش کنی ولی وقتی ترکش کنی به کمک زمان به مرور نسبت بهش بی احساس میشی

ولش عشق اینطوری نیس هرچقدر عاشق طرف باشی بهت ضربه بزنه ازش می‌گذری ولی تا آخر عمرت حست بهش عوض نمیشه سالها هم بگذره مثل روز اول دوسش داری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارههه خیلی فرق دارن ببین عشق یچیزیه که بین تو و خانوادت هست مثلا تو شاید ازشون دور بشی شاید باهاشون دعوا کنی ولی همیشه دلت با اوناست و هیچوقت پشت همو خالی نمیکنید یه تعهد دلی دارید باهم ولی وابستگی فقط در کنار اون طرف موندنه حالا به هر قیمتی و هرجوری باشه و بعد یمدت که آتیشمون میخوابه دیگه میبینی که زیاد دلچسب نیس طرف البته اینم بگم پیش نیاز هر رابطه عاشقانه ای هست این وابستگی ولی باید ادم درستش باشه که تبدیل به عشق بشه اکثر ماها وابسته میشیم ولی به عاشقی نمیرسیم چون ادم درست تو زندگیمون نمیاریم