2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه داداشش دخترباز بود خوب شد الانم بادختره خیلی خوبه

از کجا میدنی خوب شده فقط پنهونی اینکار میکنه

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

شما اینو میدونی که دختر بازه ده هیچ جلوییا .لطفا گول محبتاشو نخور .پسر دختر باز ازدواجم کنی باهاش تر ...

من الان سه ماهه از نامزدم جداشدم واقعا براهمین انتخابش کرده بودم ثبات داشت لحضه ایم جداشدیم مادرش جدامون کرد و اونم تک پسر بود و غلام مادرش گفت میسازم ومیسوزم اما باهمه ی پسرای دوربرم فرق داشت میدونم دیگه پسرسالم پیدانمیشه

مهم تویی، خوب تو ممکنه بد ما باشه و خوب ما ممکنه بد تو باشه دنبال خوب خودت بگرد 

اگه فکر میکنی میتونی باهاش بسازی و ازش خوشت میاد بچسب بهش اگه غیر این فکر میکنی بزن انفالو کن استوری چیچی نگاه میکنی

مهم تویی، خوب تو ممکنه بد ما باشه و خوب ما ممکنه بد تو باشه دنبال خوب خودت بگرد اگه فکر میکنی میتونی ...

اخه میدونی نمیشه بدستش بیارم خودشم گاهی اوقات پیام میده ثبات نداره انگار دورش پره

اصلا ثبات نداره انقدخفنه هااا براش ریخته

و اونم نمیتونه چشمشو روی کسایی که براش ریخته ببنده! با اینکه گلوش جایی گیره! 

برای دختر خواهرم هم مثل من همین مورد پیش اومده، با این تفاوت که این یکی حتی خانوادش سر بسته خواستگاری کردن! فقط بهش گفتم خاله جان تو کسی هستی که خیلیا حسرتتو دارن، ولی اون کسیه که نذاشت حسرتش به دل دخترایی که دوسش داشتن بمونه! گفتم حالا بازم این مهم نیست چون در آینده ممکنه برعکس بشه، ولی بدت نمیاد شوهرت کسی بشه که دخترای فامیل باهاش کلی خاطره دارن؟ یا حتی بیان از حرصشون اون خاطره هارو برات تعریف کنن؟ اونم زمانی که تورو میخواسته ولی بازم با اینا بوده؟

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

و اونم نمیتونه چشمشو روی کسایی که براش ریخته ببنده! با اینکه گلوش جایی گیره! برای دختر خواهرم هم مثل ...

آفرین آفرین منومیخواد ها اما انقد سرش گرم بقیس که یادش میره همه چیو

من الان سه ماهه از نامزدم جداشدم واقعا براهمین انتخابش کرده بودم ثبات داشت لحضه ایم جداشدیم مادرش جد ...

پیدا میشه یعنی چی که پسر سالم پیدا نمیشه؟؟لطفا بخاطر جدایی تن به هر ارتباطی ندین.ببینید اعتیاد فقط به مواد نیست .کاری که زیاد تکرار شه رو بهش میگن اعتیاد.پسری که اهل ارتباط با دختر باشه هم به یه نحوی معتاده.لطفا برای خودتون ارزش قائل باشین

اون با هر دختری خواسته بازی کرده احتمالا یه دونه تو موندی باهات بازی کنه..گولش و نخور

بامن رابطه رو ادامه دار نمیکنه ک دوست بشه و اینا گاهی اوقات پیام میده

به استوریام واکنش میده ب پدرم و برادرم نزدیک میشه گاهی اوقات و یبارم استیکر بوس فرستادو عزیزم ایناگف ...

همینه ک زیاد اینجور تعریف میکنه مورد داره

البته بنظر من

اینجثر پسرا کارشونه مخ بزنن ب حساب خودشون

پیدا میشه یعنی چی که پسر سالم پیدا نمیشه؟؟لطفا بخاطر جدایی تن به هر ارتباطی ندین.ببینید اعتیاد فقط ب ...

نه منظورم این نبود میگم بااین اوضاع جامعه ک منم دختر پرتوقعی هستم و کمالگرا هستم و همه ی پسرا اشغالو بدرد نخورن میدونم ک مجرد میمونم 

من شنیدم میگن مردا تغییرمیکنن یاسیرمیشن

اشتباه ب عرضتون رسوندن عزیزم مردا از شهوت هیچوقت سیرمونی ندارن حالا شما الان با چهار تا آهنگ و استیکر و چیزای بچگانه دل سپردی مام هرچی میگیم بازحرف خودتو میزنی تا وقتی شکست نخوری و خیانت نبینی متوجه حرفای ماها نمیشی

امیدوارم دلتو دست ی ادم درست حسابی بدی