2777
2789

نامزدم دو روز پیش گفت ک یه کار بد کردم گفتم چی گفت با دوتا از دخترای کلاسمون رفتم بیرون هیچ جوره نمیتونم هضمش کنم کلی دعوا کردم دو روزه هر لحظه دوس دارم تموم کنم باهاش گفتم ب خانوادم میگم ک جلومو گرفت 

قضیه رو اینجوری تعریف کرد ک یکی از پسرای کلاسشون گفته بریم ی چیزی بخوریم اینم فک کرده منظورش همون بوفه دانشکده ست گفته باشه اما اینم نباید قبول میکردخ وقتی دوتا دختر هم بودهههه هووووف بعد تازه ب گفت این بوفه هم باز نبوده یا هرچی با ماشین این میرن بیرون 

همکلاساش از نامزدی خبر ندارن چون فقط بین دپتا خانواده بوده حتی دوستای منم فک می‌کنن دوستیم باهم 

با اینام صمیمی نیست اصلا نمیدونن تو رابطه هست یا ن 

ساعت ۱۱ ظهر بهش پیام دادم ی ساعت نیم بعد جوابمو داد درست تایمی ک با اونا بیرون بوده ب من جواب نداده 

هیج وقت کنترلش نکردم برا همین عادی بود برام 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

الانم همش میگخ اشتباه کردم پشیمون شدم ولی از بس احمقه احتمال انجام دادنش هست دوباره تازه شایذ قبلا هم انجام داده باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه روزه غذا نخوردی چون نامزدت رفته بیرون و چند تا دختر همرامشون بوده؟

اره ازش متنفر شدم دوس دارم حذفش کنم از. زندگیم 

ب خط قرمزا خواسته های من توجه نکرده 

تازه میدونم باز کرده اون دخترا ب خودشون اجازه بدن ب این نزدیک شن

خودش اومده بهت گفته اشتباهشم قبول داره اینطوریم که معلومه تو عمل انجام شده قرار گرفته خیانتی هم اتفاق نیفتاده من بودم میبخشیدم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش اومده بهت گفته اشتباهشم قبول داره اینطوریم که معلومه تو عمل انجام شده قرار گرفته خیانتی هم اتفا ...

وای من نمیتونم چون حس می‌کنم قبلا یا بعدا هم ممکنه انجام بده این کارو

زندگی ها الان فرق کرده ، زن و شوهر ازدواج می کنن، هر کدوم دوستای جنس مخالف خودشون رو هم دارن، اگر ای ...

نه قبول ندارم چون اونم برای من قبول نداره