2777
2789

حالا مادرشوهرم همش  جاری مو تحویل میگیره با وجود اینکه جهاز نیاورده جشن نامزدی عقد هیچی نگرفته براش طلا سرویس همه چی گرفتن چیزی کم نداره ولی من بدبخت همه کاری کردم براشون مادرشوهرم میگه به جای اینکه رفتی کت شلوار خریدی برای شوهرت میرفتی طلا میخریدی کت شلوار میخواست چیکار واقعا دلم واسه شوهرم سوخت حتی مادرش فکرش نیست فکر من باشه نمیدونم چرا انقدر جاری رو تخویل میگیره من هیچی براش کم نزاشتم قشنگ پوست منو کندن برا من جهاز برون رسم بود واسه این خانم جاری عزیز رسم نیست ! شما ناراحت نمیشید جای من باشید چه برخوردی میکنید همه چی برای من فقط رسمه !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تشنه محبت مادرشوهرت نیستی..اگه به زندگیت دلگرمی خدارو شکر کن و اینا رو نادیده بگیر...اصلا خودتو تو این وادی ها ننداز که ارزشی نداره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

دقیقا برای من این اتفاق افتاد جاری فتنه دخترخواهرش بود...بعدها متوجه شدم اون عوضی باعث این فتنه هاس خدا لعنتش کنه بعد عروسیم میرفتم خونشون تا اون عوصی نبود هم خواهراش وهم مادرش اینقد باهام خوب بودن مینشستیم حرف میزدیم تا اون فتنه از در وارد میشد اینا همشون متواری میشدن ....حتی نگا میکردم رفتار پدرشون یه مدل بود چون اون فتنه ازش میترسید به اون نفوذ نکرده بود اما اون یکی همشون رنگ عوص میکردن حتی شوهرش تنها تو خونه پدرشون بود با من حرف میزد زنش میومد دیگه سکوت میکرد لال میشد بدبخت ...درحالی هرکی نگا میکرد یه دختر ۲۸ساله ی معمولی روستایی بودا جوری رفتار میکرد که انگار درحقش ظلم شده همشم قیافش عبوس وبدخلق بود انگارحسادت کل دنیا رو میکرد بدبخت...خودش ۱۵۰گرم طلا داشت بعد چش نداشت یه سرویس منو ببینه بیچاره....باعث شد پولمونم خوردن همشون دست به یکی کردن الان ۶ساله قطع رابطه ایم خودشم از حسادتش شوهرشو کوک کرد از همسایگی اونا بلند شدن از روستاشون رفتن شهر نزدیک روستاشون خونه اجاره کردن ۲۵۰میلیون ماهی ۹تومن ...بگو اخه بدبخت کی خونه بزرگ مفتی رو ول میکنه میره اجاره....فقط از حسادت اینکه ما سهممو از شراکت گرفتیم اومدیم شهر خودم خونه خریدیم داشت میترکید حتی روز اسباب کشی خواهرشوهر بزرگ خون به ما کرد اونم کپی جاری فتنس از حیاط خونش وسایل پرتاپ میکردن حیاط ما  تا وسایلامو بشکونن...تا این حد فتنه هستا....خدا جوابشونو بده تمام فتنه گرها ...اصلا با جاریت صمیمی نشو هرچی فتنه هس از سمت اوناس باور کن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚