2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم، اون کاربر از اقوام نزدیکمه من میخواستم ثبت نام کنم توی نی نی سایت هرکاری کردم نمیشد گفت بیا کار ...

حالا میبینی که اون با داشتن شوهر روانی داره حسرت شما رو میخوره که شوهر نداری . درسته که ازدواج خیلی خوبه و خیلی محسنات داره ولی ازدواج بد خیلی مضرات داره . 

شما بیشتر نیازهای جنسی اذیتت میکنه و هوس شوهر میکنی یا موارد دیگه هست ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین،

من نمیگم مجردی بهتره بابااااا لذت ببر فلان

کسی که دلش ازدواج میخواد، مجردی حالش خوب نیست. درکت میکنم.

ولی خدایی تا حالا یدونه خواستگار خوبم نداشتی؟

من خودم خیییییییلی ازدواجی بودم. ۲۰ سالگی که اوج خواستگار داشتنه، با یه پسر ۲۳ ساله از فرهنگ متفاوت، و بدون شغل و سرمایه و هیچچچچچی، ازدواج کردم. البته اون موقع می‌گفتم مهم نیست کچله یا خوش تیپ نیست ، به جاش خوش اخلاقه. اما خب تو زندگی که هزااااااارتا بالا و پایین هست، اون اخلاقی که من انتظار داشتم هم نداشت...

زودم بچه دار شدیم خیییییییلی سختی کشیدم. از همون روز اول سر هممممممه چی هم کوتاه اومدم چون پول نداشت همسرم. ا خانواده همسرمم انقد دعوا داشتیم آخر الان قطع رابطه کردم...

البته الحمدالله اهل کار و زندگیه. چشم واکه. الحمدلله 

منظورم اینه که گاهی ما سخت میگیریم بعدا پشیمون میشیم...

الان یه سریا میان و تا ثابت نکنن تماااااااااااااامه متأهلا بدبختن و تمام مردا حیوون ولت نمیکننان شاء ...

متاهلا قدر نمیدونن من اگه ازدواج کنم شب و روز دور شوهرم میگردم 

حالا میبینی که اون با داشتن شوهر روانی داره حسرت شما رو میخوره که شوهر نداری . درسته که ازدواج خیلی ...

بیشتر از تنهایی ناراحتم از اینکه باید از آدمای دور وبرم حرف بشنوم از اینکه روحم تنهاست 

عزیزم شوهر جبران همه این کمبودها رو میکنه ولی شوهر خوب و سازگاری که بادهم تفاهم داشته باشین . تو را به خدا عجله نکن که بدجور پشیمون میشی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم شوهر جبران همه این کمبودها رو میکنه ولی شوهر خوب و سازگاری که بادهم تفاهم داشته باشین . تو را ...

سرکاری تاپیک قبلش گفت از شوهرش کتک خورد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
متاهلا قدر نمیدونن من اگه ازدواج کنم شب و روز دور شوهرم میگردم

شوهر قدرنشناس باشه اثر نداره چرا کاش مثل شوهرای فامیلای خوش شانسمون نصیبت بشه الهی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده