2777
2789
عنوان

نوزادم25روزشه

162 بازدید | 18 پست

دل درد و کولیک داشت بهش قطره کولیف میدادم هر8ساعت یه قطره چکان بعد که بیشتر شد گفتن هر4ساعت بهش بدم بعدشم بینشون قطره کولیک اید هم میدم چشمش عفونت کرده شربت چرک خشک کن داده دکتر با قطره و پماد چشمی حدود یه ساعت قبل شروع کردم داروهاشو دادن بعدشم جاشو تمیز وعوض کردم شکمش هم سیر کردم خوابید الان خیلیییی آروم خوابیده

میترسم داروهاش اثر بدی گذاشته باشه ومنگش کنه 

خیلی استرس دارم

عزیزم اون قطره یه قطره چکان ؟؟؟

مطمئنی 

توی این سن پنج قطره کافیه 

اینو باز با دکترش چک کن حتما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون قطره یه قطره چکان ؟؟؟مطمئنی توی این سن پنج قطره کافیه اینو باز با دکترش چک کن حتما

آره از سه تا دکتر پرسیدم گفتن چون گیاهیه هیچ کاری نمیکنه ولی الان استرس افتاده به جونم

آره از سه تا دکتر پرسیدم گفتن چون گیاهیه هیچ کاری نمیکنه ولی الان استرس افتاده به جونم

اها 

من پسرم رفلاکس و کولیک داشت 

بی بی کر فقط بهش میدادم عالی بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نگران نباش ولی چرا به بچه ۲۰روزه چرک خشک کن داده والا دختر من واسه عفونت چشمش میگفت ببر عمل مجرای اش ...

منم ترسیدم بعد دمتر کفت1ونیم سی سی بده ولی من1سی سی دادم حالا اون قطره های کولیک گیاهیه ولی چرک خشک کن واقعا ترسناکه واسه نوزاد

بردمش امروز یه ماساژ هم گفت چون مجرای اشکیش تنگه

فقط ماساژ بده با انگشت تمیز 

دارو نمیخوادش

منم ترسیدم بعد دمتر کفت1ونیم سی سی بده ولی من1سی سی دادم حالا اون قطره های کولیک گیاهیه ولی چرک خشک ...

نگران نباش براش ایت الکرسی بخون 

امتحانی تو روز چند بار با چایی تازه دم چمش رو اروم پاک کن ببین تغیر میکنه یا نه بعد چرک خشک کن بده 

گناهی زود چرک خشک کن بهش 

بچه ام🥺