2777
2789
عنوان

الان پسرم یکاری کرد ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست
بچس دیگه خاب دیده،من داداشم شب گردی داشت منم بچه بودم متاسفانه میخندیدم بهش،مامانم دعوامیکرد میگفت د ...

حرفم میزد؟ این بیدار بودا

پایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا 

ولی قبلش شنیدم گفت الان چکار کنم؟ 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچمو اذیت نکنن‌؟ چرا پاشد رفت؟ بخدا خودم شنیدم پسرم گفت الان چکار کنم؟ بعد پاشد رفت واستاد پایین تخت

دفعه بعد اینجوری شد نرو ببین چیکار میکنه چطور میشه شاید واقعا خواب میبینه 

بابا طبیعیه 

منم بچه هام تو خواب حرف میزنن 

شوهرمم روز شلوغی داشته باشه تو خواب حرف میزنه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
حرفم میزد؟ این بیدار بوداپایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا ولی قبلش شنیدم گفت ...

خواهر داداش من یبار نصف شب بلند شد رفت تو پارکینگ سوار دوچرخه اش شد در کوچه را وا کرد تا وسطا کوچه رفت من رفتم صداش کردم اومد تو شاید ۱۲ سالش بود اون موقع 😂

الان مهندسه برا خودش سی و اندی سالشه😅

دفعه بعد اینجوری شد نرو ببین چیکار میکنه چطور میشه شاید واقعا خواب میبینه

همین اولش ک صداشو شنیدم پشتمو کردم بهش گفتم تو خواب داره حرف میزنه بعد یک دقیقه برگشتم دیدم بیداره پایین تخت 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم ریدم ب خودم میترسم

پسر ده ماهه من همش سقف و نگاه میکنه وصدا درمیاره یا بالای کمد منم خیلی میترسم 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
حرفم میزد؟ این بیدار بوداپایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا ولی قبلش شنیدم گفت ...

نه فقط کار انجام میداد ،بعد مشخص شد از استرس مدرسه هست،بچه خاب زیاد میبینن من پسرم بعضی وقتا شعر حفظی مدرسه رو روزی که باهاش کار کردم توی خاب میخونه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

دختر من که هیچی نگم بهتره واله نیم ساعته میخوام پاشم برم وضو بگیرم نمیشه که تا پامیشم راه میفته دنبالم خستم کرده چسبیده به من ول کنم نیست😞

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.