خواب بود گفت الان چکار کنم؟ انگار با یکی حرف میزد دیدم بیدار شد رفت واستاد پایین تخت سر پا موند بهش گفتم اینجا چکار میکنی چرا واستادی فک کردم جیش کرده گفت نمیدونم چرا ولی خودم شنیدم با یکی حرف زد انگار یکی بهش گفت برو واستا اونجا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حرفم میزد؟ این بیدار بوداپایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا ولی قبلش شنیدم گفت ...
خواهر داداش من یبار نصف شب بلند شد رفت تو پارکینگ سوار دوچرخه اش شد در کوچه را وا کرد تا وسطا کوچه رفت من رفتم صداش کردم اومد تو شاید ۱۲ سالش بود اون موقع 😂
دختر من که هیچی نگم بهتره واله نیم ساعته میخوام پاشم برم وضو بگیرم نمیشه که تا پامیشم راه میفته دنبالم خستم کرده چسبیده به من ول کنم نیست😞
خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.