2777
2789
عنوان

درد سیاتیک بارداری کمکککک😭توروخدا کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهیدکتر فیزیوتراپی ننوشت واست ؟اگه درد خیلی شدید باشه گاهی دارو میدن اگه احساس میکنی دکترت خوب نیست ...

نوشته 

من الان چجور تکون بخورم برم فیزو؟

من الان جلو دشویی مبل گذاشتن به حالت خمیده به جلو بدون کوچیک ترین حرکتی نشستم😭😭😭یه حرکت مساوی مرگمه😭

نه نداشتم😭لعنت بمن که جشن تعیین جنسیت گرفتم چشمم زدن😭😭😭خبر ندارن چقدر چالش گذروندم تا اینجا۰😭😭 ...

الهی عزیزم 

نگو اینطور فدات ، اتفاقه عزیزم ، تقصیر شما نیست که 

یه سری ها توی بارداری اینطور میشن و عادیه 

من نمیدونم توی بارداری میشه و یا نه 

اما اگه نیشه دردت که کمتر شد اب درمانی هم میتونی بری تا بهتر بشی

الهی عزیزم نگو اینطور فدات ، اتفاقه عزیزم ، تقصیر شما نیست که یه سری ها توی بارداری اینطور میشن و عا ...

شهر خراب شده ی ما یه استخر نداره

حالا برم آب درمانی ازکجا پیدا کنم

تو این شهر درد بگیزی باید بمیری فقط 

برام دعاکن 😭😭😭

متخصص مغز و اعصاب هم میتونی یه مشورت کنی جانمشاید راهکار بهتری داشت 🥲

من الان فاصلم تاجام رو زمین سه چهار قدمه نمیتونم برم جام نشستم رو مبل😢😭من برم متخصص فلان؟😭

گردنم کج شد😭😭😭

من الان فاصلم تاجام رو زمین سه چهار قدمه نمیتونم برم جام نشستم رو مبل😢😭من برم متخصص فلان؟😭گردنم ک ...

عزیزم 

ویزیت انلاین منظورمه 

سیاتیک که همینطور شدید نمیمونه قشنگم 

یکم بگذره التهابت کم تر میشه و دردت اروم تر میشه