2777
2789

دو سه هفتس یه دردی از بالای باسن سمت راستم میزد رون پام و زانوم

هرروز هم بدتر میشد هرچی به خانواده میگفتم، میگفتن عوارض بارداریه😭

دو روز بود شدید شده بود دردم ولی خوب دشویی اینا با بدبختی بلند میشدم میرفتم یا غذا هم تو جام به حاات خوابیده میخوردم

امروز با هزارررر درد پاشدم رفتم دکتر نمیدونم سرما زد چه خاکی سرم شد

از وقتی اومدم خونه نعره میزنم با یه عطسه درد سیاتیکم میگیره، دشویی نرفته بودم از عصر

الان با هزار آیه قرآن پاشدم با دررررررد شدید رفتم دشویی با نعره برگشتم جلو همون دشویی نه تونستم ادامه مسیرو برم برسم جام ، نه تونستم همونجا دراز بکشم نه بشینم😭😭همونجا جیغ زدم گریه کردم به حالت ایستاده و آویزون از دیوار😭

آخرش باهزار جور کش و قوس و درد شدید خانواده مبل گذاشتن به حالت خمیده نشستم😭

یعنی نمیتونم گردنمو صاف کنم ،صاف میکنم از سیاتیکم یه دردی پامیشه که تاحد بیهوشی میرسونتم😭

دکتر اورتومد هم دارویی نداد گفت بارداری همه چی غیر مجازه😭شما درمانی سراغ دارین؟

من چه غلطی کنم😭

ماساژ با روغن زیتون ، کیسه آب گرم از عصره مداوم میزارم

چیکار‌ کنم من😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستشوییت را اگر میتونی فرنگی برو سر پا وای نسا فعالیتت را کم کن خودش بعد یکی دوروز خوب میشه

من الان سه هفتس زمین گیرم

سه روزه دیگه حتی نمیتونم تکون بخورم😭😭

الان مشکل فرنگی و ایرانی نیس که

من نه میتونم از درد قدمی بندازم نه تکون بخورم حتی در حد عطسه😭

به مامانم میگم منو بیهوش کنن کاش

عزیزم.حتما از دستشویی فرنگی استفاده کن...و زیر نظر دکتر باش..من مجردم...یه سری کمرم و پاهام همینجور که گفتی درد میکرد...ورزش های کمر و سیاتیک کردم بهتر شدم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بگردم منم سیاتیک داشتم میدونم چی میگیانگار رگ ای ادم دارن اتیش میگیرن ماه چندمی جانم ؟

من به پنج نرسیدم😭

اینجوری بلایی سر بچه نیاد؟؟😭😭😭

توهم حتی نمیتونستی یه دست تکون بدی یا یه عطسه کنی؟

من آخه راهم نمیتونم برم از درد😭😭😭😭😭

عزیزم.حتما از دستشویی فرنگی استفاده کن...و زیر نظر دکتر باش..من مجردم...یه سری کمرم و پاهام همینجور ...

وررررزش 😭😭😭😭

باور کن دارم شک میکنم مشکلم سیاتیکه اصلا

من میگم نفسم میره میاد از بالای باسنم تا زانوم درد میگیره در حد بیهوشی😭

بعد شما میگی ورزش ؟

من الان جلو دشویی مبل گذاشتن به حالت چمباتمه نشستم با هزاااار درد 

مامانم میخواد پایین، کف پامو رو زمین بماله نالم میره هوا

فعالیت را فقط تا میتونی خیلی خیلی کم کن اصلا سر پا نیاست خیلی اروم بلند شو و بشین اصلا پاهات را نکش ...

مگه این سه روز اصلا بلند سدم و نشستم؟

مگر موقعی که دشویی میرفتم😭

من میگم در حد فعالیت یه پشه هم نمیتونم دیگه تکون بخورم😭😭😭

میگم اصلا شاید مشکلم سیاتیک نیس؟

من به پنج نرسیدم😭اینجوری بلایی سر بچه نیاد؟؟😭😭😭توهم حتی نمیتونستی یه دست تکون بدی یا یه عطسه کنی ...

الهی 

نه فدات نی نی هیچی نمیشه خداراشکر

عصب پای خودت درگیره 

اگر تا الان نداشتی و تازه گرفتی 

احتمالا فرم حاد هست و توی نهایتا ۴ تا ۶ هفته خوب میشه قشنگم

وررررزش 😭😭😭😭باور کن دارم شک میکنم مشکلم سیاتیکه اصلامن میگم نفسم میره میاد از بالای باسنم تا زان ...

الهی 

توی طولانی مدت ورزش بهت کمک میکنه و عضلاتت را قوی میکنه و احتمال دردت خیلی کمتر میشه 

الیته الان که درد داری اصلا ها

الهی نه فدات نی نی هیچی نمیشه خداراشکرعصب پای خودت درگیره اگر تا الان نداشتی و تازه گرفتی احتمالا فر ...

نه نداشتم😭

لعنت بمن که جشن تعیین جنسیت گرفتم چشمم زدن😭😭😭

خبر ندارن چقدر چالش گذروندم تا اینجا۰😭😭😭😭

وررررزش 😭😭😭😭باور کن دارم شک میکنم مشکلم سیاتیکه اصلامن میگم نفسم میره میاد از بالای باسنم تا زان ...

برای من که جواب داد.... به نظرم شما هم زیر نظر دکتر با توجه به وضعیتت ورزش بگیر ازش ..امیدوارم بهتر بشی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️