2777
2789
عنوان

آیا تابه حال درخواست کادو کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست

خرس رو معمولا در کنار کادو اصلی میدن ولی خب خود طرف باید سلیقه ات رو بدونه و برات بگیره تا خودت بگی بهتر بود حداقل غیر مستقیم میگفتی تا مستقیم ولی خب دیگه کاریه که شده خودتو ناراحت نکن اگر برات گرفت که خوبه به خواسته ات اهمیت داده 😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بار اخره تذکر میدمدفعه ی بعد نینی یارو تگ میکنم چون عکسایی که دارید اپلود میکنی برای مراسم مد و فشن ...

فش شو کلا شیطانیه؟

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

من خودم شوهرم تا نگی هیچی نمیفهمه

منم قبل مناسبتا میگم فلان چیزو دوس دارم بگیر برام

خداروشکز اونم از این‌گوش میگیره از اون یکی میده بیرون نمیخره😂

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
بار اخره تذکر میدمدفعه ی بعد نینی یارو تگ میکنم چون عکسایی که دارید اپلود میکنی برای مراسم مد و فشن ...

وای آخری رو من دیدم خندم گرفت چرا باید طراح همچین لباسایی اینجا باشه دروغ اینقدر مضحک 😂

من از خرسه خیلی خوشم اومد:)+چیزهای با ارزش تر گرون هستن؛ممکنه فکر کنه میخوام تیغش بزنم

اگه پول بگیری یعنی تیغ زدن؟

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

نه به قرآن!!!سرکاری نیست

خرس ۳ متر و ۶۰ سانتی رو می خواید چطوری تا خونه حملش کنید؟می خواید کانیون باربری براش بگیرید؟🤣

آخه اون حجم رو کجا می خوای جا بدی اصلا

چطوری می خوای از راه پله بیاریش بالا