2777
2789
عنوان

آیا تابه حال درخواست کادو کردین

198 بازدید | 37 پست

چند روز پیش رفته بودیم بازار

یک خرس بزرگ صورتی دیدم؛طول قدش سه متر و شصت سانت بود

به دوست پسرم گفتم برای ولنتاین اینو برام بخر

الان حس میکنم خودمو سبک کردم

کاش نمیگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشو بگیر خرس چیه😐

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بار اخره تذکر میدم

دفعه ی بعد نینی یارو تگ میکنم 

چون عکسایی که دارید اپلود میکنی برای مراسم مد و فشن شوعه که کاملا طبق موارد شیطانی چیده میشه و حس بدی به ادم منتقل میکنه حتی عکساش

@ثریا_گلگلی

عزیزم این اسمش هدیه دیگه نیست تو یه چیزی درخواست کردی اونم میخره.

هدیه تمام قشنگیش به اینه که دِلِ خودش بخوا د یه چیزی برات بخره 

درمورد سبک کردن هم بله خودتو سبک کردی

اصلا به چه دردت میخوره اون عروسک

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
من از خرسه خیلی خوشم اومد:)+چیزهای با ارزش تر گرون هستن؛ممکنه فکر کنه میخوام تیغش بزنم

شیخ

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم.