2777
2789
عنوان

ریزش ساختمون توی اهواز راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
اینکه مسکونی بوده؟یا اینکه کسی داخلش نبوده؟خود کسایی ک تو ساختمون بودن دیدن داره صدا میاد و هی ریزش ...

خدا نیامرزه پیمان کارو 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

وای خدا خیالم زاحت باشه کسی اسیب ندیده ؟اخه خودم دیدم صدای جیغ بود تو ویدیو میترسم کسی زیر این ساختم ...

نه کسی چیزیش نشد

اهوازی هستی اسی؟

خیلی ها چون فک کردن کسی داخل جیغ زدن

بعد خب حتی خالی هم باشه کلا ریختن ساختمون ترسناکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه مسکونی بوده؟یا اینکه کسی داخلش نبوده؟خود کسایی ک تو ساختمون بودن دیدن داره صدا میاد و هی ریزش ...

وای چقدر استرس میگیره آدم دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد موقع ساخت سازنده به نفع جیب خودش از کلی مصالح میزنه اخرش اینطوری میشه 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
نه کسی چیزیش نشداهوازی هستی اسی؟خیلی ها چون فک کردن کسی داخل جیغ زدنبعد خب حتی خالی هم باشه کلا ریخت ...

نه عزیزم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

وای چقدر استرس میگیره آدم دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد موقع ساخت سازنده به نفع جیب خودش از کلی مصال ...

اره دقیقا از بیخ مصالح بد به کار میبرن 

طفلک مردم خونشون از دست رفت تو این سرما و زمستون آواره شدن سرما اهواز هم ک وحشتناکه خیلی سوز داره

اره دقیقا از بیخ مصالح بد به کار میبرن طفلک مردم خونشون از دست رفت تو این سرما و زمستون آواره شدن سر ...

الهی بگردم الهی بمیرم کاش اینطور نمی شد کاش سخت نمیشد بهشون 

اخه چی شد که یهو ریخت بعد چجورری اونقد سریع فهمیدن که میخواد بریزه الهی بگردم واسشون

این چند وقت خوزستان زلزله اومد

اهواز هم اومد اما خب زیر چهار ریشتر شدتش زیاد نبود اما تعداد دفعاتش زیاد بود مثلا یه پنجشنبه سه بار لرزید

خب به این ساختمون هایی ک از مصالح بد ساخته شدن فشار میاد

ساختمون هم هی صدا میداده بعد هی چیزای کوچیک کوچیک فک کنم میفتاده مردم شک کردن اومدن بیرون خداروشکررر