2777
2789
کسی مسخره کرد؟چنتا تاپیک بود که خودمون بودیم همو میشناختیم رفتیم خندیدیم هممونشما به کجات برخورده؟

ولی کسی ک بچش مریضع و اومده سوال کرده رو به مسخره بازی میگیرین

یعنی چی ک میخاست نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نده عزیزم ندههههه حساسیت نشون بده خدای نکرده این موقع کجا میخوای ببری بچه روبزار چن ساعت دیگه ببرش د ...

اگر بچه نداری هیچی نگو

من دوتا بچه دارم

تجربه ام از شما بیشتره

دادنش زیر نظر دکتر مورد نداره

اگر بچه نداری هیچی نگومن دوتا بچه دارمتجربه ام از شما بیشترهدادنش زیر نظر دکتر مورد نداره

عزیزم دعوا نکنید گلم ❤

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼
ولی کسی ک بچش مریضع و اومده سوال کرده رو به مسخره بازی میگیرینیعنی چی ک میخاست نکنه

من اصلا نخوندم موضوع تاپیکو 

فکر کردم تو تاپیکی که قبل بودیم تگ شدم که ریپلای شما رو دیدم متوجه شدم بعد به استارتر گفتم که سرخود شربت نده شاید بچه حساسیت نشون بده!!!!

متاهل🩷🍃
اگر بچه نداری هیچی نگومن دوتا بچه دارمتجربه ام از شما بیشترهدادنش زیر نظر دکتر مورد نداره

داری میگی زیر نظر دکتر منم گفتم صبح ببره دکتر

نخوردیم نون و گندم دیدیم دسته مردم

داداشمو با اجازت خودم با شیر خشک بزرگ کردم تجربه بنده حس میکنم از شمایی که ادعا میکنی بیشتره😉🙏🏻

متاهل🩷🍃
داری میگی زیر نظر دکتر منم گفتم صبح ببره دکترنخوردیم نون و گندم دیدیم دسته مردمداداشمو با اجازت خودم ...

من دعوا ندارم با تو

اصلا نمی‌شناسمت برامم مهم نیسی من با استارتر بودم اصلا تو ریپ زدی رو ما

من ادعا ندارم اما از شما خیلی بیشتر میفهمم شک نکن

اما داداش کجا

بچه خودت کجا

یک بچه کجا

دوتا بچه کجا

دیگه ام بحث نمیکنم چون نه وقت شو دارم نه اعصاب شو ن حتی حوصله شو

هرچی شما میگی درسته

روز خوش😚

دکتر ببر عزیزم خطر داره خیلی ناکرده به قلب بچه آسیب میرسه 

بیشتر بیماری قلبی یا از سرماخوردگیه 

قطره پلارژینم خوبه .شربت کوریزانم خوبه .باید همراه اینا بهش پرو بیوتیکم بدی که توی پی لاکت هس .یعنی پدی لاکتم بده .شربت سرفه کاف اسکافم خوبه باید صبح بدی فقط 

من دعوا ندارم با تواصلا نمی‌شناسمت برامم مهم نیسی من با استارتر بودم اصلا تو ریپ زدی رو مامن ادعا ند ...

داداشی که میگی کلا بامن بزرگ شده 

اونیم که رحم جایگزین انجام میده پس باید بگه این بچم نی و حرفای بی ربط

دوما چرت و پرت کمتر بگو خودت اومدی ریپلای زدی کسی بتو کاری نداشت

متاهل🩷🍃
دکتر ببر عزیزم خطر داره خیلی ناکرده به قلب بچه آسیب میرسه بیشتر بیماری قلبی یا از سرماخوردگیه قطره پ ...

ممنون عزیزم 

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼