2777
2789
عنوان

از وقتی پدرشوهرم مرده شوهرم خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خرج نمیوقته شوهرم خریدای خونه ی اونارو کامل انجام میده بعد برا خونه ی خودمون انتظار داره من خرج کنم ...

شما مشکلتون جای دیگه است

کلا نه اولویت همید نه همدل و همراه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نخیر تاریخ همین امثال قصدت چیه از این جور تاپیکای .ناتو سر کار می‌ذاری جهت سرگرمی؟؟؟؟

میگم پارسال بهم گفت از خونم برو چون این ماه تعریف کردم دلیل نمیشه برا این ماه باشه شب خوش همه منو میناسن اینجا تو اومدی منو دروغگو معرفی کنی؟

بچها گول این کاربر رو نخورید ادمو مسخره می‌کنه ما هم می‌نشینیم کلی براش توضیح میدهیم و دل میسوزونیم

عزیزم‌ میشناسمش 

دروغ نمیگه 

دچار سوءتفاهم شدی 

پدرشوهرش قبلا بیرونشون کرده . یه ماهه فوت کرده ‌

حتی میدونم تمدید رهن خونشون واسه همین چند وقته 

شوهرش گیر داده برگردن اون ساختمون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan