2777
2789
عنوان

شاید دیگه هیچوقت انلاین نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 81 پست
تحربه خودمو تنها نمیگم دارم جامعه رو میبینم همه بعد یکی دو سال البته اگه خیلی پاییند باشه وگرنه همون ...

جامعه  خودش  خراب   ادمای بد  رو انتخاب میکنه

خوب باش   تا ادم خوب  گیرت بیاد

مگه میخوای با کل جامعه باشی

هعی😶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین دیگه این همه امتحان کردی خودتخودت خوب باش تا سلیقت بتونه یه دختر خوب باشه

من ففط یه نفر رو دوست داشتم که همون یه نفر خیانت کرد باعث شد چشمم باز بشه تاریکی دنیارو دیدم

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

تحربه خودمو تنها نمیگم دارم جامعه رو میبینم همه بعد یکی دو سال البته اگه خیلی پاییند باشه وگرنه همون ...

من ۱۱ ساله ازدواج کردم حتی وقتی بیرون میرم حلقه ازدواجم دستم‌نباشه حس بدی دارم.

خیانت که ویروس نیست همه مبتلا بشن.

امیدوارم‌شمام کیس خوب و متعهد به پُستتون بخوره

بهمون برخورد..هی وای

من الان ناراحتم اینحور میگم. اونایی که خوبن پاییندن خیلی شرف دارن

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

من الان ناراحتم اینحور میگم. اونایی که خوبن پاییندن خیلی شرف دارن

درسته..باید بگم که شما ادم درستی رو پیدا نکردین.کسی که خیانت میکنه رو که اصلا نباید ادم حساب اورد.

شمارو که ندیدم درمورد دیده و شنیده هام کفتم

خب پس تصمیم دارین یک یا چند نفر رو به کل جامعه خانوما تعمیم بدین که منطقی نیست و فقط بخاطر ناراحتیتونه

امیدوارم‌ بزودی حالتون خوب بشه

خدا‌ بزرگه

دخترها تنوع طلبن تو وقتی باهاش اوکی شدی یعنی میخواستیش ولی بعد یه مدت دلتو زد درسته؟

میدونی من شش سال باهاش بودم 

از هموووون اوایل میخواستم جدا شم

نمیذاشت

میگفت بری خودمو میکشم!!

منم بچەسال و کم عقل

فکر میکردم راستی راستی میکشە خورشو

یەبار تموم دستاشو  خط خطی کردە بود با تیغ

منم ترسیدم

گفتم این ی چیزیش میشە عذاب وجدان منو میکشە اون وقت

دیگع گفتم هرچە بادا باد،باهاش ازدواج میکنم،ولی آدم ازدواج هم نبود ،آدم باعرضەای نبود،میگفتک بیا خواستگاری بابا هیچی ازت نمیخوام،حتی عروسی هم نمیگیریم،با حداقلها شروع میکنیم،اصلا هیچیە هیچی هزینە نمیکنیم

ولی نمیومد،دیگە وقتی خواست بیاد خواستگاری،گفتم نیا خانوادم موافق نیستن 

و جدا شدم

اون وقتایی کە اذیتم میکرد و هیچ جوووورە پا پیش نمیذاشت و سرکار میذاشت منو،بهش خیانت کردم،عقققدەای شدە بودم عجیب،با دونفر بهش خیانت کردم

اونا هم خیلی عجیب وابستەم شدن و اقدام ب خواستگاری و اینا

هنوزم عذاب وجدان اونا باهامە

خیانت یکیشون رو فهمید و خیلی گریە کرد،ولی چون دوسم داشت،باهام ادامە داد ولی نمیومد خواستگاری

چی بگم...این حرفا رو پیش کسی نگفتم،واست تعریف کردم بدونی شایدددد شااایدددد تقصیر تو باشە

هرچند هیچ چیزی خیانت رو‌توجیە نمیکنە ،ولی شاید هم مثل من جونش بە لب رسیدە

خب پس تصمیم دارین یک یا چند نفر رو به کل جامعه خانوما تعمیم بدین که منطقی نیست و فقط بخاطر ناراحتیتو ...

از بدشانسی تو سنی ضربه خوردم که دیگه کلا ناامید شدم 

من امشب داغونم خیانت عشقم بهم ثابت شده نه فقط با یه نفر با وند نفر از همه بدتر بی تفاوتیش اگه سطح غم ...

ربطی نداره شما دختری خوبی به دستت نخورده 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
میدونی من شش سال باهاش بودم از هموووون اوایل میخواستم جدا شمنمیذاشتمیگفت بری خودمو میکشم!!منم بچەسال ...

از روز اول خیانت کرده اصلا با دروغ شروع کرده بود .واقعا بعضیا خودشونو میکشن فکرت درست بوده از بچگی نبوده