2777
2789
عنوان

شاید دیگه هیچوقت انلاین نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 81 پست
از روز اول خیانت کرده اصلا با دروغ شروع کرده بود .واقعا بعضیا خودشونو میکشن فکرت درست بوده از بچگی ن ...

لعنت بهش

ولی من نە واقعا،من میخواستم باهاش ازدواج کنم،وقتس دیدم انقدر دوسم دارە

بااینکە عالم و آدم مخالف بودن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت بهشولی من نە واقعا،من میخواستم باهاش ازدواج کنم،وقتس دیدم انقدر دوسم دارەبااینکە عالم و آدم مخا ...

یه جاهایی عذاب میکشیدم ولی میگفتمش اشکال نداره ولی خداقل با این دو شخص به هیچ وجه هم کلام نشی دقیقا با همون دو نفر رالطه داره😔

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

چون همه نوعشو دیدی خیانت هم تجربه کردی کلکسیون تکمیل شه

تحربه ی خودم که نبودن تو حامعه دیدم من خودم اولین شخصم همین بود بعد از ۱۰ سال با این شخص اشنا شدم

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

حدس زدم این دورو ورا باشیان شااللە یە آدم حسابی بیاد سرراهت

ممنونم .من یه بدی دارم کسی که رفت تو دلم دیگه بیرون نمیاد هرکاری هم بکنه دوس داشتنم کم نمیشه فقط باعث عذابم میشه پیرم میکنه.کاش حواسمو میدادم اعتماد نمیکردم بهش. برام شده یه مشکل بزرگ

ممنونم .من یه بدی دارم کسی که رفت تو دلم دیگه بیرون نمیاد هرکاری هم بکنه دوس داشتنم کم نمیشه فقط باع ...

چند وقت گذشتە از اون‌جریان؟؟

آخە چطور یکی خیانت کنە دوس داشتنتون‌کم‌نمیشە؟؟

من خودم خیانت کردم برام عجیب بود طرف هنوز دوسم داشت!!

یابا یکم قوی باش چە وضعشە

چند وقت گذشتە از اون‌جریان؟؟آخە چطور یکی خیانت کنە دوس داشتنتون‌کم‌نمیشە؟؟من خودم خیانت کردم برام عج ...

دوماه هرروز بیشتر میشه ناراحتیم برعکسه 

اول بهت شوک وارد شدە،الان تازە داری میفهمی چە اتفاقی افتادە

اره نمیتونم خونسرد بودنشو تحمل کنم بیخیاله اصلا انگار نه انگار که زده زندکی منو نابود کرده

هنوز باهاش در ارتباطی کە میفهمی خونسردە یانە؟

نه میدونه چقدر حالم بده ولی هیچی نمیگه کاری نمیکنه انتطار داشتم یه حرکتی بزنه