2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 126 پست
نه عزیزم چرا بر بخوره ولی خب پس نباید میگفت که شوهرم پنج نفر رو معطل کنه سفر کاری رو تاخیر بندازهبعد ...

از اون نظر بی شک حق با شماس 

اصلا حرفی توش نیست 

اما اینکه بگی دختردایی نزدیکتره یا برادرشوهر 

واسه هرکی یه جوره 

واقعیت اینه آدما به واسطه ی ازدواج با خانواده ی همسر آشنا میشن و ارتباط دارن ‌. اما با فامیل خودشون‌ به خاطر نسبت خونی و فامیلی . پس برای جاریت قطعا دخترداییش مهمتره . همونجور که برای برادرشوهرت ، برادرش مهمتره 

این موضوع رو خود زن و شوهر باید حل کنن 

البته اینجا صرفا به خاطر تبادل نظر صحبت میکنیم . قطعا نگاه و سبک زندگی شما با من فرق داره . منم فقط نظر خودمو گفتم 🙏

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم چقدر سخته عزیزم آدم تبعیض رو حس کنه من بیشتر دلم واسه شوهرم سوخت یه جوری شد وقتی فهمید ماد ...

شوهرتم نباید بعدن بهشون کادو بده اگه اعتراض کردن بگه چرا وقتی توی جشن نبودم کادو بدم ؟؟؟ 

نازیچند وقتشه؟ یادم دخترم 6 ماه بود بردمش عروسی کلی گریه کرد. از صدای بلند و شلوغی میترسید.نوبتی تا ...

عزیزم دقیقا تاپیک قبلیمو ببینی مشکل نوزادمو توی شلوغی گفتم 🥺حدود سه ماه و نیمشه وقتی جای شلوغ میریم همش میترسه و گریه می‌کنه 

خدا دختر گلتو حفظ کنه

من اگر جای شما بودمبا لباس رسمی میرفتم کادو رو میدادم. میگفتم جای دیگه دعوتم.

افرین

تا برادرشوهر میفهمید ارزش قائل شدن برای برادر یعنی چی

برادر مهمه یا دختردایی زن

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
از اون نظر بی شک حق با شماس اصلا حرفی توش نیست اما اینکه بگی دختردایی نزدیکتره یا برادرشوهر واسه هرک ...

درسته عزیزم هر کسی نظری داره ولی اگه من بودم حتما به شوهرم و خانواده ش احترام میذاشتم و مطمئنم برادرشوهرم باهاش بدجوری دعوا می‌کنه و یه خاطره تلخ میشه 

چون همین جاریم هر کاری داره شوهر من واسش انجام میده یعنی همه مشکلات و کاراش با شوهر من بوده اما شادی و خوشحالی شو با فامیل خودش میخواد شریک بشه 

داماد تالار و همه چیو هماهنگ کرده رفته ماموریتجاریم و مادرش پا شدن رفتن تالار خودشون تاریخ رو عوض کر ...

یا خدا بدون اذن داماد سرخود اینکارو کرده 

اگر داماد  مرد باشه دعوایی از سر این راه میفته 

چه دختر خودسری 

ببین کی گفتمت زندگیشون اصلا جالب نیست با این عروس 

شما خیلی ساده ای عزیزم خیلی دل مهربون و پاکی 

با اینکه میدونسته برادر داماد  مهمان درجه یک عروسی سفر کاریشو کنسل کرده بخاطر اینها خودسر تاریخ رو عوض کرده برای فامیل درجه ۳ با این زبون درازش   اونوقت میخوای تنها بدون شوهرت بری 

اونم با یه بچه کوچک شیرخواره که یوی باید کمک حالت باشه

بگو من بدون همسرم جایی دعوتی نمیرم 

خودت و شوهرت مهمی نه حرف مادر شوهرت 

اصلا احترامی برای خودت قائل هستی یا نه اگر برای خودت ارزش نمیزاری توقع همچین زبون درازی و بی ادبی جاری و اطرافیان رو باید داشته باشی 

این شما هستی که به دیگران نحوه برخوردشون با خودتون رو تعیین میکنید